ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Pivnita Savu Special Selection Muscat Ottonel - Vin Sec Demisec - Romania - 0.75L

Pivnita Savu Special Selection Muscat Ottonel - Vin Sec Demisec - Romania - 0.75L - 1
Pivnita Savu Special Selection Muscat Ottonel - Vin Sec Demisec - Romania - 0.75L
59,99 lei
Fără TVA: 50,41 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 19360

CARACTERISTICI Pivnita Savu Special Selection Muscat Ottonel - Vin Sec Demisec - Romania - 0.75L

Soi strugureMuscat Ottonel
Alcool12.5%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneAiud Ciumbrud
StilDemisec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Pivnita Savu Special Selection Muscat Ottonel - Vin Sec Demisec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI 
Vinul Pivnița Savu Special Selection Muscat Ottonel este o bijuterie vinicolă ce emană eleganță și rafinament, fiind creat de familia noastră în ediții foarte limitate, cu dedicare pentru unicitatea naturii și curajul de a înfrunta necunoscutul. Să pătrundem împreună în tainele acestui vin cu arome magice:

Soiul de struguri și sistemul de cultivare
Acest vin este obținut din soiul nobil Muscat Ottonel, cultivat cu pasiune și dedicare de către familia noastră. Vița de vie este îngrijită cu atenție și respect, iar recolta este strânsă manual, pentru a asigura selecția celor mai buni struguri.

Solul și terroir-ul
Pivnița Savu Special Selection Muscat Ottonel își trage esența din solul bogat și mineral al Transilvaniei, unde clima rece amplifică aromele și conferă vinului o personalitate distinctă. Aici, sub cerul vast al Transilvaniei, se desfășoară magia care transformă strugurii într-un vin cu adevărat deosebit.

Vinificația și maturarea
Procesul de vinificație este efectuat cu pricepere și pasiune, urmărind să păstreze fiecare nuanță și aromele delicate ale soiului Muscat Ottonel. Maturarea este realizată cu grijă în pivnița noastră, unde vinul se dezvoltă și se îmbogățește în profunzime.

Culoare, arome, gust
Cu o culoare strălucitoare și arome bogate de flori albe și fructe tropicale, acest vin te îmbie cu fiecare înghițitură să explorezi profunzimile unui soi remarcabil. Gustul său echilibrat și rafinat te duce într-o călătorie aromată ce îți trezește simțurile și îți deschide porțile către o lume de plăceri gustative.

Temperatura de servire și asocieri gastronomice
Pentru a te bucura deplin de toate aromele acestui vin, temperatura ideală de servire este între 8 și 10 grade Celsius. Se potrivește perfect cu preparate din pește, fructe de mare, salate proaspete sau deserturi ușoare, fiind partenerul ideal pentru o cină rafinată sau o seară romantică în doi.

Vinul Pivnița Savu Special Selection Muscat Ottonel este mai mult decât un simplu vin, este o experiență olfactivă și gustativă captivantă, ce te poartă într-o călătorie plină de farmec și rafinament prin peisajele fermecătoare ale Transilvaniei.

ISTORIA CRAMEI
Istoria familiei în Ciumbrud
Familia lor se află în Ciumbrud de peste un secol, fiind totodată cea mai veche și cea mai numeroasă familie din localitate. Istoria lor în lumea vinului începe cu bunicul lor, care a redobândit parcelele cu viță de vie imediat după Revoluție. A fost momentul în care dragostea pentru vie și vin a fost reînviată în sânul familiei lor.

Inovații în vinificație
Cu o viziune nouă și cu determinare, au adus în peisajul vinicol metode și tehnologii inovatoare pentru producerea și prelucrarea strugurilor. Schimbările aduse au influențat semnificativ modul în care strugurii sunt cultivați în regiune, marcând un standard de calitate în domeniul vitivinicol.

Setul de practici și valori
Funcționează după un set de practici și valori bine stabilite. În toată activitatea pe care o desfășoară, scopul principal este satisfacerea fiecărui client care savurează oricare dintre vinurile lor. Nevoia de a conserva identitatea și terroir-ul este o prioritate, iar angajamentul pentru mediu și calitate rămâne constant.

Dragoste și pasiune pentru vin
În obținerea unor struguri și, mai târziu, a unor vinuri apreciate de toată lumea, nu este suficient să folosești cea mai modernă tehnologie. Este nevoie de pasiune și dragoste, vinul trebuie înțeles și iubit. Fiecare picătură de vin Pivnița Savu este rezultatul unei profunde devotări și a unei mari iubiri pentru arta vinului.

Experiența unică în fiecare pahar
Vinul lor nu este doar un produs, ci o poveste captivantă, un amestec de tradiție, inovație și pasiune. Fiecare înghițitură dezvăluie o parte din trăirile și experiențele lor, oferindu-vă o călătorie sensorială unică și memorabilă.

Review-uri Pivnita Savu Special Selection Muscat Ottonel - Vin Sec Demisec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun