ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Pivnita Savu Special Selection Rhein Riesling - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

Pivnita Savu Special Selection Rhein Riesling - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L - 1
Pivnita Savu Special Selection Rhein Riesling - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L
59,99 lei
Fără TVA: 50,41 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 19361

CARACTERISTICI Pivnita Savu Special Selection Rhein Riesling - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

Soi strugureRhein Riesling
Alcool12.4%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneAiud Ciumbrud
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Pivnita Savu Special Selection Rhein Riesling - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI 
Soiul de struguri și sistemul de cultivare
Acest vin nobil este obținut din soiul de struguri Rhein Riesling, recoltat manual pentru a asigura selecția celor mai bune boabe. Vița de vie este îngrijită cu atenție de către viticultorii pasionați de la Pivnița Savu, urmărindu-se respectarea tradițiilor și a metodelor naturale de cultivare.

Solul și terroir-ul
Rhein Riesling își găsește a doua patrie la Ciumbrud, unde solul bogat și mineral și clima blândă contribuie la dezvoltarea unei identități unice. Reflexiile Mureșului împrumută vinului o notă distinctă, reflectând terroir-ul specific al acestei regiuni.

Vinificația și maturarea
Procesul de vinificație este realizat cu grijă și atenție de către echipa dedicată de la Pivnița Savu. Strugurii sunt selectați manual și apoi supuși unei fermentații controlate, pentru a păstra aromele și caracteristicile naturale ale soiului. Maturarea are loc în pivnițele tradiționale, unde vinul își dezvoltă complexitatea și profunzimea.

Culoare, arome, gust
Cu o culoare strălucitoare și reflexii aurii, Rhein Riesling încântă simțurile cu arome subtile de fructe de coajă și note florale delicate. Gustul său proaspăt și vibrant dezvăluie aromele complexe ale soiului, cu o aciditate plăcută și o persistență lungă în finalul gustativ.

Temperatura de servire și asocieri gastronomice
Pentru a te bucura pe deplin de toate aromele și nuanțele acestui vin, temperatura ideală de servire este între 8 și 10 grade Celsius. Rhein Riesling este perfect pentru a fi savurat alături de preparate din pește, fructe de mare, salate proaspete sau brânzeturi ușoare, fiind partenerul ideal pentru o masă elegantă sau o întâlnire specială.

ISTORIA CRAMEI

Istoria familiei în Ciumbrud
Familia lor se află în Ciumbrud de peste un secol, fiind totodată cea mai veche și cea mai numeroasă familie din localitate. Istoria lor în lumea vinului începe cu bunicul lor, care a redobândit parcelele cu viță de vie imediat după Revoluție. A fost momentul în care dragostea pentru vie și vin a fost reînviată în sânul familiei lor.

Inovații în vinificație
Cu o viziune nouă și cu determinare, au adus în peisajul vinicol metode și tehnologii inovatoare pentru producerea și prelucrarea strugurilor. Schimbările aduse au influențat semnificativ modul în care strugurii sunt cultivați în regiune, marcând un standard de calitate în domeniul vitivinicol.

Setul de practici și valori
Funcționează după un set de practici și valori bine stabilite. În toată activitatea pe care o desfășoară, scopul principal este satisfacerea fiecărui client care savurează oricare dintre vinurile lor. Nevoia de a conserva identitatea și terroir-ul este o prioritate, iar angajamentul pentru mediu și calitate rămâne constant.

Dragoste și pasiune pentru vin
În obținerea unor struguri și, mai târziu, a unor vinuri apreciate de toată lumea, nu este suficient să folosești cea mai modernă tehnologie. Este nevoie de pasiune și dragoste, vinul trebuie înțeles și iubit. Fiecare picătură de vin Pivnița Savu este rezultatul unei profunde devotări și a unei mari iubiri pentru arta vinului.

Experiența unică în fiecare pahar
Vinul lor nu este doar un produs, ci o poveste captivantă, un amestec de tradiție, inovație și pasiune. Fiecare înghițitură dezvăluie o parte din trăirile și experiențele lor, oferindu-vă o călătorie sensorială unică și memorabilă.

Review-uri Pivnita Savu Special Selection Rhein Riesling - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun