ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Pivnita Savu Special Selection Sauvignon Blanc - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

Pivnita Savu Special Selection Sauvignon Blanc - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L - 1
Pivnita Savu Special Selection Sauvignon Blanc - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L
99,96 lei
Fără TVA: 84,00 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23544

CARACTERISTICI Pivnita Savu Special Selection Sauvignon Blanc - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

Soi strugureSauvignon Blanc
Alcool12%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneAiud Ciumbrud
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Pivnita Savu Special Selection Sauvignon Blanc - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI 

Soiul de struguri și sistemul de cultivare
Acest vin nobil este obținut din soiul de struguri Sauvignon Blanc, recoltat manual pentru a asigura selecția celor mai bune boabe. Vița de vie este îngrijită cu pasiune și devotament de către viticultorii noștri, respectând tradițiile și practicile naturale de cultivare.

Solul și terroir-ul
Pivnița Savu Special Selection Sauvignon Blanc își trage esența din solul bogat și divers al regiunii noastre, unde clima temperată și influențele terestre oferă strugurilor un terroir distinct. Aici, sub cerul senin al Transilvaniei, se naște acest vin captivant, care exprimă esența și frumusețea naturii.

Vinificația și maturarea
Procesul de vinificație este efectuat cu atenție și pricepere de către echipa noastră dedicată. Strugurii sunt selectați cu grijă și supuși unei fermentații controlate, pentru a păstra aromele și caracteristicile naturale ale soiului. Maturarea are loc în pivnițele noastre tradiționale, unde vinul își dezvoltă complexitatea și eleganța.

Culoare, arome, gust
Cu o culoare strălucitoare și reflexii verzi, Sauvignon Blanc încântă simțurile cu arome intense de fructe exotice și note subtile de ierburi proaspete. Gustul său proaspăt și vibrant dezvăluie aromele complexe ale soiului, cu o aciditate plăcută și o persistență lungă în finalul gustativ.

Temperatura de servire și asocieri gastronomice
Pentru a vă bucura pe deplin de toate aromele și nuanțele acestui vin, temperatura ideală de servire este între 8 și 10 grade Celsius. Sauvignon Blanc este perfect pentru a fi savurat alături de preparate din pește, fructe de mare, salate proaspete sau brânzeturi ușoare, fiind partenerul ideal pentru o masă rafinată sau o seară romantică în doi.

Pivnița Savu Special Selection Sauvignon Blanc este mai mult decât un simplu vin; este o experiență olfactivă și gustativă care te poartă într-o călătorie plină de emoție și fantezie, invitându-te să descoperi frumusețea și subtilitatea vieții în fiecare înghițitură.

ISTORIA CRAMEI

  • Istoria familiei în Ciumbrud

Familia lor se află în Ciumbrud de peste un secol, fiind totodată cea mai veche și cea mai numeroasă familie din localitate. Istoria lor în lumea vinului începe cu bunicul lor, care a redobândit parcelele cu viță de vie imediat după Revoluție. A fost momentul în care dragostea pentru vie și vin a fost reînviată în sânul familiei lor.

  • Inovații în vinificație
Cu o viziune nouă și cu determinare, au adus în peisajul vinicol metode și tehnologii inovatoare pentru producerea și prelucrarea strugurilor. Schimbările aduse au influențat semnificativ modul în care strugurii sunt cultivați în regiune, marcând un standard de calitate în domeniul vitivinicol.

  • Setul de practici și valori
Funcționează după un set de practici și valori bine stabilite. În toată activitatea pe care o desfășoară, scopul principal este satisfacerea fiecărui client care savurează oricare dintre vinurile lor. Nevoia de a conserva identitatea și terroir-ul este o prioritate, iar angajamentul pentru mediu și calitate rămâne constant.

  • Dragoste și pasiune pentru vin
În obținerea unor struguri și, mai târziu, a unor vinuri apreciate de toată lumea, nu este suficient să folosești cea mai modernă tehnologie. Este nevoie de pasiune și dragoste, vinul trebuie înțeles și iubit. Fiecare picătură de vin Pivnița Savu este rezultatul unei profunde devotări și a unei mari iubiri pentru arta vinului.

  • Experiența unică în fiecare pahar
Vinul lor nu este doar un produs, ci o poveste captivantă, un amestec de tradiție, inovație și pasiune. Fiecare înghițitură dezvăluie o parte din trăirile și experiențele lor, oferindu-vă o călătorie sensorială unică și memorabilă.

Review-uri Pivnita Savu Special Selection Sauvignon Blanc - Vin Sec Alb - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun