ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Plantation

Povestea romului Plantation incepe in anul 1989, cand Alexander Gabriel a cumparat Casa Ferrand, detinuta de una dintre cele mai vechi familii cultivatoare de vita de vie din zona Cognac. El a dorit sa mentina metodele vechi de productie, bazate pe mestesuguri, complet diferite de productia in masa. A dorit astfel sa readuca pe piata adevarata expresie a Grande Champagne, cunoscuta drept cea mai buna regiune pentru producerea de cognac. In perioada anilor 1990, Gabriel Ferrand a cautat sa gaseasca in Caraibe cel mai bun rom. Asa a luat nastere romul Plantation: o gama artizanala de romuri din marile terroir-uri ale tropicelor. Dupa 15 ani de dedicare, in anul 2012, Alexandre Gabriel a fost rasplatit cu premiul de Master Blender al anului in cadrul Golden Rum Barrel Awards si a primit din partea American Distilling Institute  titlul de Maestrul distilator al anului.

In prezent, Maison Ferrand se focuseaza pe cele trei mari categorii de distilate care definesc pasiunea si viziunea Casei, fiecare un reprezentant de marca al terroir-ului pe care il reprezinta cu mandrie: Ferrand Cognac, Citadelle Gin si Plantation Rum

Brand: Plantation
Plantation 20th Aniversary xo a fost creat pentru a onora a 20-a aniversare a lui Alexandre Gabriel in calitate de Master Blend, folosind in amestec romuri extra vechi din Barbados. Un rom exceptional plin de laude si premii.Plantation Xo Anniversary trece printr-un proces de dubla imbatranire unde ..
288,39 lei
Fără TVA:242,35 lei
Brand: Plantation
Plantation, un rom realizat de compania cu o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor deosebite din toata Caraibe, vine cu o istorie impresionanta unde managerul Alexandre Gabriel este un antreprenor in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin implementarea celor mai..
209,99 lei 233,32 lei
Fără TVA:176,46 lei
Brand: Plantation
Cu pasiune pentru istoria bauturilor spirtoase, Casa Ferrand, renumita pentru cognacurile sale exceptionale, este specializata si in alte bauturi spirtoase fine. Din portofoliul sau fac parte minunatul si expresivul gin Citadelle si gama de romuri emblematice Plantation. Gama de romuri Plantation ar..
72,09 lei
Fără TVA:60,58 lei
Brand: Plantation
Romul Plantation a fost introdus in portofoliul Casei Ferrand in anul 1999. Alexandre Gabriel, pasionat de vechile metode traditionale de producere si distilare a romului, a creat romul Plantation, pentru care a implementat dubla maturare: dupa ani petrecuti in butoaie de bourbon la tropice, romul e..
92,69 lei
Fără TVA:77,89 lei
Brand: Plantation
Australia produce apa-de-vie din trestie de zahar de aproape 150 de ani, castigandu-si locul de drept pe harta mondiala a romului. Distilat in alambicuri, marea complexitate aromatica a lui Plantation Australia 2007 isi datoreaza personalitatea drojdiilor speciale folosite in timpul fermentatiei. Ra..
323,86 lei
Fără TVA:272,15 lei
Brand: Plantation
Plantation este un rom care este realizat de compania cu o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor deosebite din toata Caraibe si vine cu o istorie impresionanta unde managerul Alexandre Gabriel este un antreprenor in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin impleme..
119,99 lei
Fără TVA:100,83 lei
Brand: Plantation
Romurile Plantation sunt produse de Casa Ferrand, recunoscuta ca una dintre cele mai mari case producatoare de bauturi spirtoase din lume. Gama Plantation a luat nastere in anul 1999, din pasiunea lui Alexandre Gabriel pentru vechile tehnici de maturare a romului. Casa a achizitionat in 2017 Distile..
154,99 lei
Fără TVA:130,24 lei
Brand: Plantation
Plantation este un rom care este realizat de compania cu o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor deosebite din toata Caraibe si vine cu o istorie impresionanta unde managerul Alexandre Gabriel este un antreprenor in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin impleme..
123,59 lei
Fără TVA:103,86 lei
Brand: Plantation
Incepand cu anul 1989, Alexandre Gabriel a adunat in jurul sau la Casa Ferrand o echipa pasionata care ii impartaseste viziunea: aceea de a crea bauturi spirtoase exceptionale imbinand in mod armonios medodele moderne cu vechile traditiii artizanale de productie. Astfel, portofoliul Casei Ferrand - ..
132,86 lei
Fără TVA:111,65 lei
Brand: Plantation
Plantation Rum dezvaluie Stiggins Fancy Smoky Formula ca fiind o editie limitata, primul rom cu arome delicioase de ananas maturat in butoaie de whisky cu turba. O creatie originala cu note exotice delicioase invelite intr-un fum delicat, nascut din colaborarea dintre Plantation Rum si distileria ir..
154,44 lei
Fără TVA:129,78 lei
Brand: Plantation
Un antreprenor neobosit, Alexandre Gabriel este in cautarea perfectiunii, oferind cel mai bun produs prin implementarea celor mai avansate metode de productie. Compania are o reputatie mare in ceea ce priveste aprovizionarea romurilor fantastice din toata Caraibe prin disciplina si pasiunea artizana..
273,42 lei
Fără TVA:229,76 lei
Brand: Plantation
Plantation este o marca cunoscuta deja de toata lumea si nu necesita o prezentare ampla. Insa acest Plantation Xaymaca Special Dry care dezvaluie legendarul “Rum Funk” trebuie prezentata. Alexandre Gabriel, Master Blender si creatorul Plantation Rum “reinvie stilul chinezesc esential jamaican” cu ex..
144,19 lei
Fără TVA:121,17 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)