ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Relicario Ron

Romul Relicario are la baza un rom foarte apreciat, pastrat intr-un relicvariu si descoperit de Bevelan Distillers in urma cu catva ani. Romul Relicario Superios si Supremo sunt romuri care aduc un omagiu aromei unice descoperite si astfel transfera traditia si cunostintele pe piata de astazi. 

Ron Relicario are la baza romuri invechite intre 5 si 15 ani obtinute din suc de trestie de zahar Dominican 100% native recoltata manual. Intregul proces de productie este riguros monitorizat de catre maestrul producator de rom care este atent sa ofere romului o calitate inegalabila, finete din toate punctele de vedere si un caracter plin de personalitate. 

Pentru iubitorii de rom cu note de fum Relicario vine cu sortimentul perfect. Relicario Peated Finish este obtinut dintr-un amestec de romuri cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani din Republica Dominicana, care dupa maturarea initiala, isi mai petrec inca 6 luni in butoaie din lemn de stejar american..
239,99 lei
Fără TVA:201,67 lei
Relicario Superior este realizat din romuri de baza cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani obtinute din suc de trestie de zahar Dominican recoltata manual. Sortimentul are un profil minunat care se deschide cu o aroma de stejar dobandita prin maturare echilibrata cu note usor fructate, parfumul aminti..
189,98 lei
Fără TVA:159,65 lei
Relicario este un rom usor, caracteristic romului din Republica Dominicana. Relicario are la baza un rom foarte apreciat, pastrat intr-un relicvariu de multi ani, descoperit de Bevelan Distillers in urma cu cativa ani. Relicario Superior aduce un omagiu aromei unice descoperite si astfel transfera t..
169,98 lei
Fără TVA:142,84 lei
Relicario Supremo este un rom minunat care face parte din gama Relicario. Acest sortiment este obtinut dintr-un amestec de romuri mai vechi decat expresia originala Relicario Superior si este prezentat intr-un ambalaj superb si impunator. Relicario Supremo are la baza romuri invechite intre 10 si 15..
319,98 lei
Fără TVA:268,89 lei
Relicario este un rom usor, caracteristic romului din Republica Dominicana...
229,98 lei
Fără TVA:193,26 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)