Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Riedenburger Brauhaus

Riedenburger Brauhaus este o fabrica de bere din orasul Riedenburg din Bavaria, in Altmühltal. In anul 1756 Wolfgang Krieger a cumparat Eselsbräu in Riedenburg, iar descendentul sau Michael Krieger a achizitionat Mäuslbräu la Riedenburg in 1866 care a devenit cunoscut sub numele de Unterkrieger. A fost printre primele fabrici de bere care au inceput productia de bere de grau. Sub denumirea fabricii de bere Unterkrieger din acea vreme, graul Riedenburger a devenit lider de piata in regiune. Riedenburger Brauhaus este unul dintre putinii producatori de bere cu tipurile vechi de cereale Einkorn si Emmer. In anul 2012 produc pentru prima data limonada organica, prezentand la inceputul anului trei tipuri de bauturi racoritoare organice Pure. In anul 2013 produc pentru prima data bere artizanala, iar in anul 2020 relanseaza marca, prezentand la targul Biofach pentru prima data etichetele sandardizate si reproiectate din gama.

Riedenburger Pure Holunder Ingwer 0.33L
Produs
Organic
Disponibilitate: În Stoc
In limonada artizanala Riedenburger Pure Holunder Ingwer se intalnesc florile de soc parfumate cu radacina de ghimbir picant completate si echilibrate cu usoara aciditate a lamaiei. Acesta bautura racoritoare este obtinuta pe baza de malt de spelt fermentat cu fructe organice fine si dulceata natura..
9,54 lei
Fără TVA:8,75 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate