ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Ritter Sport

Brand: Ritter Sport
Din colectia Minis face parte aceasta selectie de 9 minisortimente din ciocolata adorata Ritter Sport. Ritter Sport 9 minisortimente aduna intr-un pachet cele mai favorizate sortimente ale gamei, cu siguranta exista ceva pentru toata lumea in pachet. Alune, martipan, praline, fulgi de porumb, iaurt,..
13,89 lei 15,44 lei
Fără TVA:12,75 lei
Brand: Ritter Sport
Ritter Sport Choco Cubes Classic este un pachet elegant all-in-one conceput pentru oricine doreste sa-si satisfaca gustul. Starea de bine pe care Ritter Sport ne-a obisnuit sa ne-o dea este un dar, iar acest mix este binevenit atunci cand vrei sa ii surprinzi pe cei dragi, pe tine sau daca alegi sa ..
15,75 lei 17,50 lei
Fără TVA:14,45 lei
Brand: Ritter Sport
Colectia Cocoa Selection incanta cu sortimente care pun accent pe aroma distincta, transformand tableta de ciocolata intr-un sortiment unic. Ritter Sport Cocoa 61% este o ciocolata gustoasa fabricata din cacao de origine unica din Nicaragua.Pentru marca Ritter Sport gustul si calitatea apartin impre..
7,64 lei 8,48 lei
Fără TVA:7,01 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate