ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - Rom 0.7L

Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - Rom 0.7L - 1
Artizanal
Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - Rom 0.7L
175,99 lei
Fără TVA: 147,89 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 30030

CARACTERISTICI Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilSpiced
Tara de origineScotia
Categorii asociate: ROM, SPICED RUM, ROM ARTIZANAL, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - Rom 0.7L

CARACTERISTICI

În spatele fiecărei sticle de Five Hundred Cuts se află nu doar un rom, ci o poveste vibrantă a bucuriei vieții și a curajului neînfricat. Această băutură excepțională transcende limitele tradiției, combinând măiestria romului, obținut din melasă de trestie de zahăr și fermentat cu drojdii de vin roșu timp de șapte zile, cu tehnici inovatoare care scoate în evidență notele îmbietoare de fructe tropicale și zahăr ars.

 • Metoda de distilare: Fabricarea acestei minuni senzoriale este o artă autentică. Prin dubla distilare într-un cazan special, romul devine o simfonie complexă de arome. În cele patru ore de distilare atentă, se adaugă cu grijă o mică cantitate de zahăr Muscovado nerafinat, conferind băuturii o dulceață subtilă și delicată. Acest proces meticulos creează o armonie perfectă între robustețea romului și subtilitatea dulciurii.
 • Arome: Aromele din Five Hundred Cuts nu sunt doar o selecție aleatoare; sunt o îmbogățire artistică a băuturii cu ingrediente precum scorțișoară și coajă de portocală. Romul este rafinat ulterior cu elemente precum boabe de tonka, cuișoare, lavandă, cardamom și ghimbir, transformând fiecare înghițitură într-o călătorie aromatică fascinantă.
 • Descoperă această experiență senzorială:
  • Culoare: O nuanță profundă de marron închis.
  • Miros: Parfum de cola se îmbină cu note de ciocolată neagră și caramel, completate de accente subtile de ghimbir, coajă de portocală și cuișoare.
  • Gust: O simfonie de mentol și cardamom, întrețesută cu accente de zahăr brun.
  • Finish: Un final persistent, proaspăt, cu arome subtile de ierburi care îți îmbrățișează simțurile.
 • Inovație și recunoaștere internațională: BrewDog, deja cunoscut pentru inovațiile lor în universul berii artizanale, își extinde orizonturile în domeniul spirtoaselor. Five Hundred Cuts reprezintă o aventură îndrăzneață și a câștigat deja recunoaștere internațională pentru creativitatea și calitatea sa. Această băutură distinsă nu este doar un amestec alcoolic; este o experiență vie, un tribut adus spiritului uman de neoprit și o promisiune de aventuri senzoriale în fiecare înghițitură.

Așadar, fiecare sticlă de Five Hundred Cuts este mai mult decât un simplu recipient de băutură; este o poartă deschisă către o lume fascinantă a aromelor și poveștilor, invitându-te să explorezi și să descoperi profunzimile pline de viață ale fiecărui strop.

ISTORIA BRANDULUI

BrewDog a fost fondată în 2007 în Ellon, Scoția, de către doi prieteni, James Watt și Martin Dickie. Cei doi au fost motivați să înceapă propria lor fabrică de bere artizanală din dezamăgire față de berea comercială disponibilă pe piață în acea perioadă. Au dorit să creeze bere de calitate superioară și să revoluționeze industria berii.

Compania a început cu investiții mici și a crescut rapid în popularitate datorită abordării lor neconvenționale. BrewDog și-a câștigat notorietatea prin campanii de marketing ingenioase și uneori controversate, precum producerea berii "The End of History" în sticle îmbrăcate în blană de animal și prezentarea berii în carcase de animale împăiate. Aceste acțiuni au făcut ca BrewDog să fie adesea menționată în mass-media și au ajutat la creșterea vizibilității brandului.

O altă inovație importantă a fost introducerea conceptului de "Equity for Punk" în 2009, oferind acțiuni la companie susținătorilor săi, ceea ce a permis comunității de fani să investească și să devină acționari ai BrewDog. Această strategie a ajutat la finanțarea extinderii rapide a companiei.

BrewDog a devenit cunoscută pentru gama sa variată de beri artizanale, inclusiv beri tradiționale, dar și beri experimentale și îndrăznețe. Printre cele mai cunoscute beri ale lor se numără "Punk IPA" și "Elvis Juice".

Distileria originală BrewDog a fost inițial situată în aceeași clădire cu fabrica de bere, înainte de a se muta în propriul său spațiu special construit pe teritoriul fabricii BrewDog din Ellon, Scoția. Distileria este echipată cu o varietate de alambicuri și echipamente pentru a produce o gamă diversificată de spirtoase de la zero. O combinație de grâu, orz, apă proaspătă și drojdie specială a distileriei sunt amestecate și distilate printr-un alambic cu trei capete unic în felul său, împreună cu ceea ce se crede că este cea mai înaltă coloană de reflux din Marea Britanie, având aproape 18 metri înălțime, pentru a produce alcoolul bază folosit în mai multe produse produse la distilerie.

BrewDog Distilling Co. măluiește și amestecă propriile lor cereale, fermentează Wortul lor și distilează spirtoasele. Semnătura lor, LoneWolf Gin, a fost distilată cu multă migală și ajustată constant pentru a atinge perfecțiunea după 192 de distilări de diferite ginuri. Povestea BrewDog a fost una de inovație, rebeliune și sfidarea autorităților. Dacă ne uităm în prezent, găsim un fenomen al berii artizanale, și nu putem nega că oamenii de la BrewDog au schimbat ceea ce ar trebui să fie o fabrică de bere și cum poate fi condusă o astfel de afacere, cu schema lor de acțiuni Equity for Punks.

Review-uri Brewdog Five Hundred Cuts - Botanical - Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun