ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Litchquor

Din doua cuvante care joaca intre Lychee si Liqueur se naste numele unei companii de success - Litchquor din Mauritius. Compania creeaza romuri cu traditie mauritiana folosind propriile modalitati de distilare.

Se stie ca familia Bestel s-a stabilit in Mauritius in jurul anului 1800, iar urmand pasiunea tatalui sau care conducea o mica afacere de bauturi spirtoase si lichioruri din trestie de zahar, Frederic a inceput sa-si creeze propriul lichior. A devenit renumit pentru asta. 

Brand: Litchquor
Acest sortiment este combinatia perfecta dintre romul Mauritian si caramerul dulce nascut sub soarele tropical. Lichiorul Mauritius Rom Club Caramel este un deliciu care incanta prin notele sale de caramel si ciocolata alba. Acest lichior este potrivit ca baza in cocktail-urile preferate dar isi las..
88,87 lei 98,74 lei
Fără TVA:74,68 lei
Brand: Litchquor
Mauritius Rom Club este un brand relativ nou de bauturi spirtoase din Mauritius care se naste un urma solicitarilor de a lansa un rom condimentat foarte unic. Momentan, in centru gamei Mauritius Rom Club se afla patru romuri, romuri care reflecta diversitatea si abundenta insulei, dar familia intent..
108,46 lei 120,51 lei
Fără TVA:91,14 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate