Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Sanchez Romate

Istoria incepe intotdeauna cu radacinile si locul de nastere si in cazul nostru totul incepe de la Jerez de la Frontera. De secole orasul a fost renumit in toata lumea pentru vinurile sale Sherry. Desi de-al lungul anilor, Jerez a atras negustori, un spaniol Juan Sanchez a fondat firma Sanchez Romate Hermanos, una dintre putinele crame ramase in Denumirea de Origine Jerez.

La a patra generatie a familiei Sanchez, acestia au descis sa creeze un rachiu exclusivist pentru familiile importante si pentru cercul de prieteni. Asta a fost piatra de temelie a Cardenal Mendoza Solera Gran Reserva, marca emblematica a firmei. Numele aduce un omagiu primului cardinal Mendoza, Don Pedro Gonzalez de Mendoza, un personaj istoric proeminent in Spania secolului al XV-lea.

Disponibilitate: În Stoc
Acest sortiment ne aduce insorita Spanie intr-un singur pahar. Povestea isi are radacinile din anul 1877 cand familia Sanchez Romate a inceput sa produca conic pentru consulul privat. Calitatea a castigat si fiind un real succes, familia s-a decis sa imbutelieze pentru vanzarea comerciala si l-au nu..
151,99 lei
Fără TVA:127,72 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate