ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Sasso al Vento

Italia a fost si este in continuare renumita pentru vinul sau, care joaca un rol important in identitatea si cultura tarii. Aceasta pasiune a italienilor pentru fabricarea vinurilor vine din spate cu o istorie lunga. Nicio calatorie in Italia nu ar fi completa fara a savura un pahar de vin.

Sasso al Vento transforma vinul intr-o particica din Italia. Cu pasiune, traditie si tehnologie avansata strugurii sunt sunt transformati in cel mai bun vin. Singura modalitate de a intelege cu adevarat aceasta maiestrie este de a degusta aceste sortimente de vinuri.

Numit si “Barolo din sud” Aglianico este un soi de strugure foarte renumit si apreciat datorita capacitatilor sale de a produce vinuri fine, rafinate si complexe. Acest strugure negru este cultivat in regiunile sudice ale Italiei. Vinul Saao al Vento dobandeste toate aceste calitati ale acestui soiu..
24,84 lei 27,60 lei
Fără TVA:20,87 lei
Negroamaro este un soi de struguri negri cultivati in toata Puglia si in special in partea de sud a regiunii, cunoscuta sub numele Salento. Aici este considerat principalul soi de struguri autohtoni si este cunoscut pentru vinurile intense, elegante, pline de fructe si condimente. Sasso al Vento Neg..
28,66 lei 31,84 lei
Fără TVA:24,08 lei
Sasso al Vento Salice Salento este un cupaj rosu realizat din soiurile de struguri Negroamaro si Malvasia Nera, ambele soiuri fiind specifice italiene. Acest vin rosu intens are o aroma complexa unde notele de fructe rosii sunt invelite in arome de menta si ienupar. Cu pasiune, traditie si cu ajutot..
28,66 lei 31,84 lei
Fără TVA:24,08 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)