ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Sellaronda

Sellaronda iubeste vinul si il produce cu pasiune. Calatorind prin lume si vizitand zone viticole au invatat ceva nou peste tot. Cu aceasta experienta, intorsi in vaile Dolomitilor au avut grija sa puna in aplicare toate cunostintele adunate. Aici, traditia si respectul pentru mediu coexista cu atentia la calitate. 

Strugurii provin din zona montana apropiata de aceaste vai, unde vita de vie este cultivata pe versanti urmand o traditie veche de secole. Nimic nu este lasat la voia intamplarii si cele mai bune cunostinte oenologice sunt puse in aplicare pentru a-i transforma in vin. Vinurile de munte Sellaronda sunt o provocare in care producatorii se angajeaza sa aduca in fiecare pahar parfumul florilor si al fructelor, prospetimea apelor si mineralitatea din aceste vai basmice. 

Brand: Sellaronda
Fiecare picatura din vinul Sellaronda Edelvernatsch aduce aminte de zona montana, apropiata de vaile Dolomitilor, unde sunt cultivati strugurii din care este realizat, dupa traditii vechi de secole. Vinurile Sellaronda sunt o provocare, o provocare pe care au preluat-o pentru a oferi parfumurile flo..
25,99 lei
Fără TVA:21,84 lei
Brand: Sellaronda
Vinurile de munte Sellaronda se ghideaza dupa o metafora a vietii si dupa ambitia de a ajunge la varf, varfurile alpine fiind o provocare imaginativa hranita cu dorinta de urca si de a ajunge in varf. Stanca dolomitica, clara si limpede apare pe fiecare eticheta, ca o trasatura distinctiva unica a v..
25,99 lei 38,22 lei
Fără TVA:21,84 lei
Brand: Sellaronda
Acest sortiment surprinde esenta metodei clasice intr-un buchet intens de citrice si flori albe. In vaile Dolomitilor, traditia si respectul pentru mediu coexista cu atentia la calitate. Nimic nu este lasat la voia intamplarii si cele mai bune cunostinte oenologice sunt puse in aplicare pentru a tra..
84,94 lei
Fără TVA:71,38 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)