ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Sheridan's

    Datorită sticlei unice, lichiorul Sheridans nu poate fi confundat cu niciun alt sortiment de băuturi. De fapt, originalitatea conceptului l-a făcut să devină unul din cele mai cunoscute branduri de lichior în doar 10 ani, în timp ce niciun alt brand de băuturi alcoolice nu s-a bucurat de o recunoaștere mondială atât de rapidă. 

    Sheridans este un lichior irlandez dulce, format din două părți: vanilie cu ciocolată albă și cafea cu whiskey. Pentru că sticla este împărțită la rândul său în două, lichidele se amestecă atunci când sunt turnate și diametrele diferite ale gâturilor fac ca cele două părți de lichior să se combine mereu în proporția perfectă de 1 la 2 (o parte albă și două negre). 

    Chiar dacă designul sticlei este cel care l-a consacrat, povestea lichiorului Sheridans a început mai târziu decât era planificat, deoarece scoaterea la vânzare a fost încetinită pentru că specialiștii nu reușeau să găsească un mod în care cele două părți de lichior să curgă simultan în cantitățile corecte. 

    Acum, experiența pe care o oferă acest lichior îți aduce aminte de un veritabil Irish Coffee și îl poți savura ca atare sau în cocktailuri precum Creamy Paradise sau Chocolate Sheridans. 

Brand: Sheridan's
Sheridan's este un lichior introdus pentru prima data in 1994. Este produs la Dublin de Thomas Sheridan & Sons. Ideea a fost conceputa initial in anii 1980 de catre Pat Rigney, pentru a adauga un alt produs companiei unice. Aceasta sticla are un sistem special de turnare in care bautura ..
69,99 lei
Fără TVA:58,82 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)