ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

St Hubertus Erdei Lichior cu fructe de padure si ierburi salbatice 0.5L

St Hubertus Erdei Lichior cu fructe de padure si ierburi salbatice 0.5L - 1
St Hubertus Erdei Lichior cu fructe de padure si ierburi salbatice 0.5L
66,94 lei
Fără TVA: 56,25 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23391

CARACTERISTICI St Hubertus Erdei Lichior cu fructe de padure si ierburi salbatice 0.5L

Alcool33%
CategorieLichior
Litraj0.5L
Tara de origineUngaria
AromeInfuzie de plante aromatice: ienupar, salvie, mure si soc; maturat in butoaie de stejar
Categorii asociate: LICHIOR, BITTER, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului St Hubertus Erdei Lichior cu fructe de padure si ierburi salbatice 0.5L

CARACTERISTICI

Lichiorul St Hubertus Erdei este apreciat pentru gustul său bogat și intens, oferind o experiență decadentă și rafinată. Iată câteva caracteristici ale acestui lichior:

  • Ingrediente naturale: Lichiorul St Hubertus Erdei este fabricat exclusiv din ingrediente naturale. Acestea includ în principal ierburi strict clasificate și fructe de pădure, conform unei rețete secrete utilizate încă din 1901.
  • Componențe principale: Principalele componente ale lichiorului St Hubertus Erdei sunt fructele de pădure, floare de portocal și pelin (wormwood). Aceste ingrediente conferă lichiorului un gust și o aromă distinctivă.
  • Caracteristică de portocală proaspătă: Gustul și aroma lichiorului St Hubertus Erdei sunt determinate de utilizarea extractelor de plante care reprezintă caracterul proaspăt al portocalelor.
  • Îmbătrânire în butoaie de stejar: Pe durata procesului de producție, lichiorul St Hubertus Erdei este lăsat să se maturizeze în butoaie de stejar timp de 3 luni. Această etapă contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea gustului și aromei sale.

Lichiorul St Hubertus Erdei se evidențiază prin utilizarea exclusivă a ingredientelor naturale, inclusiv ierburi clasificate, fructele de pădure și pelin. Gustul și aroma sa caracteristice sunt rezultatul extractelor de plante și a procesului de îmbătrânire în butoaie de stejar.

ISTORIA BRANDULUI

Lichiorul St Hubertus este un brand cunoscut de lichioruri fine, iar istoria sa se leagă de o lungă tradiție și expertiză în producția de băuturi alcoolice. Iată o scurtă prezentare a istoriei acestui brand:

Originea brandului St Hubertus datează din secolul al XVII-lea și este legată de regiunea Val Venosta din nordul Italiei, care se află în apropierea Alpilor. Aici, într-un cadru natural impresionant, se găsesc plante, fructe și ierburi sălbatice deosebite, utilizate în producția de lichioruri.

Prima mențiune a brandului St Hubertus este înregistrată în jurul anului 1888, când familia Stockhammer, pasionată de arta distilării, a început să producă lichioruri de calitate superioară. Numele "St Hubertus" a fost ales în onoarea sfântului patron al vânătorilor și al naturii sălbatice.

De-a lungul anilor, brandul St Hubertus a câștigat o reputație solidă datorită tehnicii de distilare fină și selecției riguroase a ingredientelor. Lichiorurile St Hubertus sunt produse cu atenție la detalii, folosind metode tradiționale și respectând rețetele tradiționale.

Gama de lichioruri St Hubertus include o varietate de arome și sortimente, precum lichior de vânat, lichior de plante alpine, lichior de mere sălbatice și multe altele. Fiecare sortiment este creat cu grijă pentru a oferi o experiență de degustare deosebită, echilibrată și rafinată.

Astăzi, St Hubertus continuă să fie un brand apreciat de pasionații de lichioruri fine din întreaga lume, reprezentând tradiția și excelența în producția de băuturi alcoolice.

Review-uri St Hubertus Erdei Lichior cu fructe de padure si ierburi salbatice 0.5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun