Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse
Datorită zilelor libere naționale toate comenzile plasate în intervalul 26 noi.-1 dec. vor fi livrate în perioada 2-3 decembrie.


Stella Artois

Istoria Stella Artois incepe cand Sebastien Artois, care era fabricant de bere la beraria Den Hoorn din Leuven, a cumparata fabrica de bere in anul 1717 si a redeumit-o Brouwerij Artois. In anul 1926 Brouwerij Artois A lansat Stella, o editie de bere de Craciun, vanduta pentru prima data in sezonul de iarna, dar devenind in cele din urma disponibila pe tot parcursul anului. De-a lungul timpului Beraria a trecut prin multe schimbari, iar acum este detinuta de Interbrew International B.V. 

Stella Artois este acum disponibila in mai multe varinate de tarie alcoolica si este introdusa spre vanzare pe mai multe piete din lume. 

Stella Artois 0.33L
Discount 10% la
toate produsele!
-10 %
Disponibilitate: In Stoc
Povestea berii Stella Artois incepe in anul 1926 in Leuven, Belgia cand a fost fabricate pentru prima data de Brouwerij Artois. Din anul 2008 o versiune a fost vanduta si in Marea Britanie, Irlanda, Canada si Australia. Stella Artois este acum detinuta de Interbrew International B.V care este o fili..
3,59 lei 3,99 lei
Fără TVA:3,02 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate