ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Stella Artois

Istoria Stella Artois incepe cand Sebastien Artois, care era fabricant de bere la beraria Den Hoorn din Leuven, a cumparata fabrica de bere in anul 1717 si a redeumit-o Brouwerij Artois. In anul 1926 Brouwerij Artois A lansat Stella, o editie de bere de Craciun, vanduta pentru prima data in sezonul de iarna, dar devenind in cele din urma disponibila pe tot parcursul anului. De-a lungul timpului Beraria a trecut prin multe schimbari, iar acum este detinuta de Interbrew International B.V. 

Stella Artois este acum disponibila in mai multe varinate de tarie alcoolica si este introdusa spre vanzare pe mai multe piete din lume. 

CARACTERISTICIBerea Stella Artois Lager este cunoscută și apreciată la nivel mondial pentru caracteristicile sale distinctive. Iată câteva dintre acestea:Gust echilibrat: Stella Artois Lager oferă un gust echilibrat, fiind o bere ușor amăruie, dar în același timp răcoritoare și revigorantă. Gust..
5,27 lei 5,86 lei
Fără TVA:4,43 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate