ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Stiegl

Stiegl este una dintre cele mai frecvente marci de bere care se gasesc in Austria. Steigl este cea mai reusita Fabrica de bere si a fost fondata in anul 1492, iar concentrarea lor se axeaza direct pe interactiunea dintre traditie si inovatie. Fabrica de bere este o proprietate privata de peste 120 de ani a familiei Kiener si este amplasata in sectiunea Maxglan din Salzburg. Pentru ca bere este o experienta multisenzoriala si pentru ca au inteles ca nu e doar o chestiune de a vedea si de a auzi, ci si de a a atinge, mirosi si a gusta, fabrica de bere are un muzeu al berii si al fabraricii la marginea orasului Salzburg, al carui tur se termina printr-o vizita la pub pentru o bere acasa.

Brand: Stiegl
Stiegl este una dintre cele mai frecvente marci de bere care se gasesc in Austria. Steigl este cea mai reusita Fabrica de bere si a fost fondata in anul 1492, iar concentrarea lor se axeaza direct pe interactiunea dintre traditie si inovatie. Fabrica de bere este o proprietate privata de peste 120 d..
9,26 lei 10,29 lei
Fără TVA:7,78 lei
Brand: Stiegl
Stiegl-Goldbräu este o specialitate tradițională de bere din Salzburg, cu o culoare galben-auriu caracteristică.O bere plină de corp, cu o amărăciune blândă, folosită cu ingrediente autohtone Minunat revigorant și foarte plăcut..
8,33 lei 9,26 lei
Fără TVA:7,00 lei
Brand: Stiegl
Steigl este cea mai reusita Fabrica de bere si a fost fondata in anul 1492, iar concentrarea lor se axeaza direct pe interactiunea dintre traditie si inovatie. Fabrica de bere este o proprietate privata de peste 120 de ani a familiei Kiener si este amplasata in sectiunea Maxglan din Salzburg. S..
8,33 lei 9,26 lei
Fără TVA:7,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate