ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tanqueray

Brand: Tanqueray
CARACTERISTICIÎn anii 1830, Charles Tanqueray nu s-a temut să amestece ideile sale îndrăznețe. Căutarea sa ingenioasă pentru perfecțiune a dat roade, creând Tanqueray London Dry, un gin perfect echilibrat și unul dintre cele mai premiate ginuri din lume.Istorie: Tanqueray London Dry Gin se..
99,99 lei 119,99 lei
Fără TVA:84,03 lei
Brand: Tanqueray
CARACTERISTICITanqueray Malacca Distilled Gin este o bijuterie a băuturilor alcoolice, bazată pe o rețetă introdusă pentru prima dată în 1998 de către Charles Waugh Tanqueray. Acest gin este o odaie călătoriilor pe mările lumii, în căutarea condimentelor exotice care au inspirat creația sa. Charles ..
109,99 lei 149,34 lei
Fără TVA:92,43 lei
Brand: Tanqueray
CARACTERISTICITanqueray No. 10 este ginul care avansează moștenirea rețetei originale London Dry, stabilind standardul ca primul gin ultra-premium. Distilat în loturi mici, acest gin rămâne fidel celor patru ingrediente botanice originale ale London Dry, însă se evidențiază prin adăugarea de grepfru..
195,69 lei
Fără TVA:164,44 lei
Brand: Tanqueray
CARACTERISTICITanqueray No. Ten Grapefruit & Rosemary Gin este o alegere excelentă pentru cei care doresc să exploreze aromele și experiențele noi în lumea ginului. Acest gin premium, creat de echipa Tanqueray, se remarcă prin atenția la detalii și pasiunea cu care a fost realizat. Iată mai mult..
208,11 lei
Fără TVA:174,88 lei
Brand: Tanqueray
CARACTERISTICITanqueray Rangpur Lime Distilled Gin este o aventură aromatică în lumea ginului: Amestec exotic de arome: Tanqueray Rangpur Lime Distilled Gin este o experiență gustativă deosebită, care îmbină exoticele lime Rangpur cu ghimbir și frunze de dafin pentru un gust spectaculos și revigo..
133,88 lei
Fără TVA:112,51 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)