ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tatratea Citrus Lichior 0.7L

Tatratea Citrus Lichior 0.7L - 1
Tatratea Citrus Lichior 0.7L
92,99 lei
Fără TVA: 78,14 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 26020

CARACTERISTICI Tatratea Citrus Lichior 0.7L

Alcool32%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineSlovacia
Categorii asociate: LICHIOR, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Tatratea Citrus Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

Dacă căutați o experiență unică și rafinată, Lichiorul Citrus Tatratea este exact ceea ce vă doriți. Acest lichior se remarcă prin faptul că are la bază ceai și plante, fiind creat din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate. Iată câteva caracteristici distinctive care îl fac să strălucească:

  • Ingrediente de Calitate Superioară: Lichiorul Citrus Tatratea conține alcool purificat excepțional de fin, extracte naturale din plante și ceai negru, extracte de fructe și distilate, zahăr și apă din munții Tatra. Această selecție atentă de ingrediente conferă lichiorului o complexitate și profunzime excepționale.
  • Echilibrul Perfect: Ceaiul negru aromat și plantele sunt în armonie perfectă cu notele citrice și dulceața. Această proporție bine echilibrată de citrice, alcool purificat de calitate superioară, zahăr și ceai negru aromatic creează un gust final armonios și elegant. Este o explozie de arome și gusturi care se împletesc într-o simfonie de senzații.
  • Culoare și Aromă: Lichiorul Citrus Tatratea se remarcă prin culoarea sa bogată, ambră, care atrage ochiul și pregătește simțurile pentru o experiență de neuitat. Aroma sa este complexă, dezvăluind note de iarbă de lămâie, mentă și ceai de plante. Este precum o călătorie într-un grădină de citrice în plină floare.
  • Extracte de Lămâie: Un element distinctiv al acestui lichior este adăugarea de extracte de lămâie. Aceste extracte oferă o notă proaspătă de lime și strălucire gustului general, aducând un echilibru sublim între dulce și acid.
  • Versatilitate: Lichiorul Citrus Tatratea poate fi savurat simplu, cu gheață, sau poate fi incorporat într-o varietate de cocktailuri creative. Este un partener perfect pentru experimentele tale mixologice, dând naștere unor băuturi complexe și pline de gust.

Lichiorul Citrus Tatratea este o adevărată capodoperă a artei lichiorului, fiind rezultatul unei atenții deosebite la detalii și a unei pasiuni pentru a crea ceva cu adevărat unic. Indiferent dacă îl savurați simplu sau într-un cocktail sofisticat, acest lichior va rămâne cu siguranță în amintirea voastră ca o experiență deosebită pentru simțurile voastre.

CE REPREZINTĂ SIMBOLUL "T"?


ISTORIA BRANDULUI

Originea Tatratea poate fi urmărită în istoria slovacă îndepărtată. Viața era grea în acele vremuri. Oamenii prețuiau fiecare clipă petrecută în compania prietenilor. Întotdeauna se bucurau împreună cu o ceașcă de ceva bun, ceva puternic.

Locuitorii munților obișnuiau să trateze multe boli cu medicamentele lor făcute în casă. Apă fiartă turnată peste plantele medicinale, adăugată cu țuică, alcool, miere, usturoi și untură. Fiecare avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Ceai.

Pe măsură ce timpul a trecut, oamenii și țara s-au schimbat. Dar Ceaiul a fost mereu prezent. În ultimii 60 de ani, l-ai putut găsi în cabanele montane din Munții Tatra ca o băutură locală specială.

Turiștii îi iubeau gustul și se bucurau de modul tradițional de servire. Fiecare cabană avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Tatratea.

În anul 2003, Tatratea a început o nouă viață. A creat o băutură nouă și îndrăzneață, bazată pe cele mai bune rețete tradiționale. Este produsă la distileria Tatra din Kežmarok.

Ceaiul și-a început călătoria pentru a descoperi lumea. Oameni din întreaga lume descoperă gama sa largă de arome. Are multe gusturi, dar rămâne unul singur - Tatratea.

Review-uri Tatratea Citrus Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun