ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tatratea Forest Fruit Lichior 0.04L

Tatratea Forest Fruit Lichior 0.04L - 1
Tatratea Forest Fruit Lichior 0.04L
14,99 lei
Fără TVA: 12,60 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 26324

CARACTERISTICI Tatratea Forest Fruit Lichior 0.04L

Alcool62%
CategorieLichior
Litraj0.04L
Tara de origineSlovacia
Categorii asociate: LICHIOR, MINIATURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Tatratea Forest Fruit Lichior 0.04L

CARACTERISTICI

Tatratea Lichior Forest Fruit este o băutură alcoolică deosebită, cu o istorie încântătoare și arome captivante. Iată câteva dintre caracteristicile sale distinctive:

  • Ingrediente Naturale și Unicitate: Acest lichior este unic datorită combinației inedite de ingrediente naturale. Este realizat pe baza de ceai și plante medicinale, folosind alcool purificat de înaltă calitate. Ceaiul negru, extractele de fructe și distilatele, zahărul și apa provin din pitorescul lanț muntos Tatra, conferind băuturii un caracter autentic.
  • Bogat în Arome de Fructe de Pădure: Unul dintre elementele definitorii ale Tatratea Lichior Forest Fruit este prezența generoasă a aromelor de fructe de pădure. Extractele din afine, mure și fragi adaugă o notă distinctă de prospețime și savoare. Această combinație de fructe de pădure este ca o călătorie gustativă prin pădurea misterioasă a Tatrei.
  • Finish Lung cu Arome de Fructe și Ceai Negru: După ce ai savurat acest lichior minunat, vei experimenta un finisaj lung și memorabil. Aromele de fructe de pădure se contopesc cu cele ale ceaiului negru, creând o senzație plăcută și de durată pe papilele tale gustative. Este ca și cum ai gusta o felie de natură sălbatică din munții Tatra.
  • Versatilitate: Tatratea Lichior Forest Fruit nu este doar o băutură pe care o savurezi așa cum este, ci și un ingredient versatil în cocktailuri. Poți să-l amesteci cu tonic pentru o băutură ușoară și revigorantă, sau poți să îl folosești în combinație cu alte băuturi pentru a crea cocktailuri unice și memorabile.
  • Alegerea Perfectă pentru Exploratori Gustativi: Dacă ești în căutarea unei băuturi cu adevărat speciale, care să te ducă într-o călătorie de gust, Tatratea Lichior Forest Fruit este alegerea ideală. Cu aromele sale de fructe de pădure, ceai negru și notele subtile de plante, te va transporta într-o lume a gusturilor autentice și naturale.

Tatratea Lichior Forest Fruit este mai mult decât o băutură. Este o experiență, un tribut adus naturii și tradiției, îmbinând aromele unice ale fructelor de pădure cu esența ceaiului negru și a plantelor medicinale. Dacă ești un iubitor al gusturilor autentice și vrei să descoperi ceva cu adevărat special, acest lichior te va cuceri cu siguranță.

CE REPREZINTĂ SIMBOLUL "T"?


ISTORIA BRANDULUI

Originea Tatratea poate fi urmărită în istoria slovacă îndepărtată. Viața era grea în acele vremuri. Oamenii prețuiau fiecare clipă petrecută în compania prietenilor. Întotdeauna se bucurau împreună cu o ceașcă de ceva bun, ceva puternic.

Locuitorii munților obișnuiau să trateze multe boli cu medicamentele lor făcute în casă. Apă fiartă turnată peste plantele medicinale, adăugată cu țuică, alcool, miere, usturoi și untură. Fiecare avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Ceai.

Pe măsură ce timpul a trecut, oamenii și țara s-au schimbat. Dar Ceaiul a fost mereu prezent. În ultimii 60 de ani, l-ai putut găsi în cabanele montane din Munții Tatra ca o băutură locală specială.

Turiștii îi iubeau gustul și se bucurau de modul tradițional de servire. Fiecare cabană avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Tatratea.

În anul 2003, Tatratea a început o nouă viață. A creat o băutură nouă și îndrăzneață, bazată pe cele mai bune rețete tradiționale. Este produsă la distileria Tatra din Kežmarok.

Ceaiul și-a început călătoria pentru a descoperi lumea. Oameni din întreaga lume descoperă gama sa largă de arome. Are multe gusturi, dar rămâne unul singur - Tatratea.

Review-uri Tatratea Forest Fruit Lichior 0.04L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun