ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tatratea Original Gift Set Lichior 0.7L

Tatratea Original Gift Set Lichior 0.7L - 1
Tatratea Original Gift Set Lichior 0.7L
129,99 lei
Fără TVA: 109,24 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 28169

CARACTERISTICI Tatratea Original Gift Set Lichior 0.7L

Alcool52%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineSlovacia
Continut1 sticla - 2 pahare shot
Categorii asociate: LICHIOR, CADOURI, SETURI CADOU, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Tatratea Original Gift Set Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

Tatratea Lichior Original este o băutură alcoolică specială și inovatoare, care se remarcă prin utilizarea unor ingrediente naturale atent selecționate și o tehnică de producție unică. Acest lichior cu bază de ceai este o adevărată comoară pentru pasionații de băuturi fine și inedite.

  • Ingrediente Naturale: La inima acestei băuturi se află o selecție excepțională de ingrediente naturale. Tatratea Lichior Original conține un alcool purificat deosebit de fin, extras din materii prime de cea mai înaltă calitate. Aici, se adaugă extracte naturale din ierburi și ceai negru, care aduc o complexitate aromatică deosebită. De asemenea, găsim extracte și distilate din fructe, împreună cu zahăr și apă pură din Munții Tatra.
  • Gust Persistent de Ceai: Ce diferențiază Tatratea Lichior Original de alte lichioruri este combinația sa inedită de arome. La prima degustare, vei fi întâmpinat de o dulceață delicioasă, asemenea mierii cristalizate. Acest gust dulce este echilibrat armonios de o persistentă notă de ceai, care persistă plăcut în gura ta.
  • Simfonie Aromatică Remarcabilă: Aroma este cu siguranță unul dintre punctele forte ale acestui lichior. Tatratea Lichior Original îmbină cu măiestrie notele proaspete de zmeură cu aromele puternice ale ceaiului Assam. Rezultatul este o simfonie aromatică complexă și plină de viață, care te va teleporta într-o pădure fermecată.
  • Experiență Autentică: O altă notă distinctivă a acestui lichior este proveniența sa. Apa pură folosită în producție provine din minunatele Munți Tatra. Această apă montană conferă lichiorului o calitate deosebită și îi completează nota naturală și proaspătă.

Tatratea Lichior Original este o băutură cu totul specială, ce îmbină tradiția și inovația într-o experiență gustativă unică. Cu aromele sale de miere cristalizată, ceai Assam și zmeură, acest lichior se remarcă în lumea băuturilor fine. Fie că îl savurezi simplu, fie că îl integrezi în creații mixologice, Tatratea Lichior Original te va cuceri cu siguranță. Este o băutură ce te invită să descoperi natura și autenticitatea Munților Tatra, în fiecare înghițitură.

CE REPREZINTĂ SIMBOLUL "T"?


ISTORIA BRANDULUI

Originea Tatratea poate fi urmărită în istoria slovacă îndepărtată. Viața era grea în acele vremuri. Oamenii prețuiau fiecare clipă petrecută în compania prietenilor. Întotdeauna se bucurau împreună cu o ceașcă de ceva bun, ceva puternic.

Locuitorii munților obișnuiau să trateze multe boli cu medicamentele lor făcute în casă. Apă fiartă turnată peste plantele medicinale, adăugată cu țuică, alcool, miere, usturoi și untură. Fiecare avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Ceai.

Pe măsură ce timpul a trecut, oamenii și țara s-au schimbat. Dar Ceaiul a fost mereu prezent. În ultimii 60 de ani, l-ai putut găsi în cabanele montane din Munții Tatra ca o băutură locală specială.

Turiștii îi iubeau gustul și se bucurau de modul tradițional de servire. Fiecare cabană avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Tatratea.

În anul 2003, Tatratea a început o nouă viață. A creat o băutură nouă și îndrăzneață, bazată pe cele mai bune rețete tradiționale. Este produsă la distileria Tatra din Kežmarok.

Ceaiul și-a început călătoria pentru a descoperi lumea. Oameni din întreaga lume descoperă gama sa largă de arome. Are multe gusturi, dar rămâne unul singur - Tatratea.

Review-uri Tatratea Original Gift Set Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun