ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tenuta Ulisse Unico Merlot - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

Tenuta Ulisse Unico Merlot - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L - 1
-10 %
Tenuta Ulisse Unico Merlot - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L
51,85 lei
57,61 lei
Fără TVA: 43,57 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 19647

CARACTERISTICI Tenuta Ulisse Unico Merlot - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

Premii3 Bicchieri Gambero Rosso
Soi strugureMerlot
Alcool13%
CategorieVin rose
Litraj0.75L
RegiuneAbruzzo
StilSec
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Tenuta Ulisse Unico Merlot - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

CARACTERISTICI

Vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot, o creație unică a cramei Tenuta Ulisse, care se remarcă prin caracteristicile sale distinctive și inconfundabile.

 • Complexitate și armonie: Vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot impresionează prin complexitatea sa remarcabilă și armonia perfectă dintre arome și gusturi. Fiecare înghițitură va fi o experiență degustativă deosebită.
 • Merlot - strugurii nobili: Acest minunat rose este obținut din strugurii nobili Merlot, o varietate istorică care a fost privită adesea cu ambivalență. Cu toate acestea, vinul produs din Merlot a continuat să ademenească și să cucerească prin profunzimea sa.
 • Procesul de producție meticulos: Calitatea excepțională a acestui vin începe cu un proces de producție meticulos. Strugurii întregi sunt răciți rapid într-un tunel de răcire exclusiv, asigurând o macerare la rece a cojilor, ceea ce conferă vinului o bogăție de arome.
 • Fermentație și maturare controlată: Procesul de fermentație are loc în tancuri de oțel inoxidabil, într-un mediu protejat, pentru a păstra integritatea aromei și a gustului. Maturarea de 3 luni în tancurile de oțel asigură păstrarea prospețimii și caracterului inconfundabil al acestui rose.
 • O descoperire senzorială: Degustarea acestui rose va aduce o plăcută surpriză senzorială. Culoarea sa roz pal și aroma îmbietoare a fructelor roșii de sezon, cum ar fi cireșe, căpșuni, zmeură și trandafir, vor captiva simțurile.
 • Gust acidulat și proaspăt: Gustul acidulat al vinului este plin de bucuria fructelor roșii proaspete și suculente, echilibrat de o notă plăcută de aciditate. Această combinație îl face perfect pentru a fi savurat alături de mâncăruri ușoare, salate de vară sau preparate reci.
 • Asocieri culinare inspirate: Vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot se potrivește de minune cu mâncărurile estivale și cu bucătăriile etnice, în special cele orientale. Acesta va însoți cu eleganță și rafinament o varietate de preparate culinare.
 • Momentul perfect de servire: Pentru a te bucura în deplinătate de calitățile acestui rose, îl recomandăm să fie servit la temperatura ideală de 8/10°C, astfel încât aromele și gusturile să se dezvăluie în mod optim.
 • O experiență memorabilă: Vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot te va purta într-o călătorie deosebită prin arome și savoare. Este o alegere excelentă pentru momente de bucurie și sărbătoare, iar alături de cei dragi, va aduce o notă de eleganță și rafinament.

Vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot este o bijuterie oenologică ce merită să fie explorată și apreciată în întreaga sa splendoare. Fiecare înghițitură va fi o călătorie inedită în lumea vinurilor fine, iar bucuria degustării va rămâne cu tine mult timp după aceea. Savurați acest rose cu încredere, știind că veți experimenta ceva cu adevărat special și unic.

ISTORIA CRAMEI

Fondată în 2006, Tenuta Ulisse reprezintă un simbol al renașterii oenologice în regiunea Abruzzo. Această cramă modernă și dinamică, condusă de frații Antonio și Luigi Ulisse, se bucură de o lungă tradiție de pasiune și devotament pentru pământul viticol.

Prin îmbrățișarea potențialului imens al teritoriului unic al Abruzzo și prin valorificarea soiurilor autohtone precum Montepulciano D'Abruzzo, Trebbiano D'Abruzzo, Pecorino, Passerina și Cococciola, Tenuta Ulisse a impus o abordare contemporană asupra viticulturii.

La inima Tenuta Ulisse stau doi frați dedicați, Antonio și Luigi Ulisse, care își folosesc pasiunea și experiența pentru a exprima caracterul autentic al vinurilor din regiune. Fiecare pahar de vin de la Tenuta Ulisse reprezintă o călătorie, o experiență care uimește și o viziune asupra potențialului neexplorat al regiunii.

Cu o puternică amprentă familială, la Tenuta Ulisse se promovează respectul pentru tradiție, istorie și teritoriu. Acest spirit familial și angajamentul față de dezvoltarea regiunii Abruzzo se regăsesc în fiecare aspect al activității lor.

Unul dintre principiile călăuzitoare ale Tenuta Ulisse este calitatea și pasiunea. Aceste cuvinte stau la baza fiecărui aspect al angajamentului lor de a redescoperi și reinterpreta soiurile autohtone și internaționale. Cu o atenție deosebită acordată tehnologiei moderne și interpretării creative a soiurilor autohtone, Tenuta Ulisse își dezvoltă propriul stil de producție, oferind vinuri de marcă cu o personalitate distinctă.

Fiecare proprietate deținută de Tenuta Ulisse are caracteristici unice, de la expunerea la soare și microclimatul specific, până la compoziția solului și ventilarea optimă. Această diversitate reprezintă un atu valoros, ce este protejat și pus în valoare cu atenție, pentru a exprima identitatea fiecărui vin până la ultima picătură din sticlă.

Astfel, Tenuta Ulisse devine nu doar un producător de vinuri fine, ci și o emblemă a spiritului de inovare și pasiune dedicată explorării de noi orizonturi în lumea viticolă din regiunea Abruzzo.

Review-uri Tenuta Ulisse Unico Merlot - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun