ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tenuta Ulisse

CARACTERISTICICu pasiunea unui adevărat iubitor de vinuri, vă prezint cu bucurie vinul alb sec Tenuta Ulisse Unico Pinot Grigio Premium Terre de Chieti IGP, o alegere nobilă din Italia ce se remarcă prin calitățile sale distincte.Origine nobilă: Pinot Grigio este una dintre cele mai de seamă soiuri ..
59,99 lei 66,59 lei
Fără TVA:50,41 lei
CARACTERISTICIAmaranta Montepulciano D'Abruzzo este un vin de Cru realizat din cel mai important soi de struguri roșii din Abruzzo, Montepulciano. Vinul simbolizează angajamentul cramei de a valorifica pe deplin teritoriile și microclimatul spectaculos pe care regiunea Abruzzo le oferă:Detalii despr..
89,96 lei 99,96 lei
Fără TVA:75,60 lei
CARACTERISTICITenuta Ulisse Don Antonio, un vin roșu sec ce emană trăsături distinctive care îl fac o alegere remarcabilă în lumea vinurilor:Don Antonio: Ca și creator al acestui vin, mâinile mari și zbârcite, efortul îndomabil și pasiunea pentru viață sunt reflectate în fiecare picătură. Vinul în s..
250,28 lei 278,09 lei
Fără TVA:210,32 lei
CARACTERISTICIVinul alb sec Tenuta Ulisse Unico Bianco Premium este o băutură alcoolică deosebită, remarcabilă prin armonia distinctă dintre diferitele soiuri de struguri native din Abruzzo. Soiuri de struguri: Obținut dintr-un amestec de soiuri locale native precum Cococciola, Passerina si Pecorino..
55,61 lei 61,79 lei
Fără TVA:46,73 lei
CARACTERISTICIDespre vinul alb sec Tenuta Ulisse Unico Cococciola Terre di Chieti IGP se pot spune următoarele caracteristici distinctive:Strugurele Cococciola: Unicitatea acestui vin provine din utilizarea strugurilor Cococciola, o varietate autohtonă rară, specifică doar provinciei Chieti. Această..
53,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
CARACTERISTICIVinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot, o creație unică a cramei Tenuta Ulisse, care se remarcă prin caracteristicile sale distinctive și inconfundabile.Complexitate și armonie: Vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot impresionează prin complexitatea sa remarcabilă și armonia perf..
51,85 lei 57,61 lei
Fără TVA:43,57 lei
CARACTERISTICIVinul roșu sec Tenuta Ulisse Unico Montepulciano D'Abruzzo DOP este o băutură alcoolică cu o istorie impresionantă în producția modernă de vinuri din regiunea Abruzzo. Soiul de struguri Montepulciano, din care este obținut acest vin, are o origine incertă, fiind cultivat în special în ..
53,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
CARACTERISTICICu drag, iată o reformulare structurată pe idei a informațiilor despre vinul alb sec Tenuta Ulisse Unico Pecorino Terre Di Chieti IGP:Originea legendară a strugurilor Pecorino: Vinul alb sec Tenuta Ulisse Unico Pecorino Terre Di Chieti IGP este obținut din strugurii Pecorino, un soi cu..
53,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
CARACTERISTICICu siguranță vei fi impresionat de vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Rose Premium, care se evidențiază prin caracteristicile sale distinctive și procesul meticulos de producție.Culoare: Aspectul său elegant și atrăgător se datorează nuanței pal de roz, conferindu-i o prezență plăcută ..
55,61 lei 61,79 lei
Fără TVA:46,73 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate