ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tenuta Ulisse

CARACTERISTICITenuta Ulisse Don Antonio, un vin roșu sec ce emană trăsături distinctive care îl fac o alegere remarcabilă în lumea vinurilor:Don Antonio: Ca și creator al acestui vin, mâinile mari și zbârcite, efortul îndomabil și pasiunea pentru viață sunt reflectate în fiecare picătură. Vinul în s..
278,09 lei
Fără TVA:233,69 lei
CARACTERISTICIVarietatea de struguriVinul Tenuta Ulisse Passito Rosso Terre di Chieti este produs din struguri selecționați, cultivati în regiunea Chieti, Italia. Această zonă este cunoscută pentru condițiile sale climatice ideale și solurile fertile, care contribuie la calitatea superioară a strugu..
159,99 lei
Fără TVA:134,45 lei
CARACTERISTICISoiul de struguri și sistemul de cultivare al viței de vie:Vinul Tenuta Ulisse Primitivo Terre di Chieti IGP este produs din strugurii soiului Primitivo, recoltați din vițe de vie cultivate cu mare grijă și dedicare. Metodele de cultivare includ atât sistemul de spalier cu cordon, cât ..
199,99 lei
Fără TVA:168,06 lei
CARACTERISTICISoiul de struguri:Vinul Tenuta Ulisse Trebbiano D'abruzzo Bianco este produs din soiul de struguri Trebbiano, una dintre cele mai răspândite varietăți de struguri albi din lume, cu o istorie ancestrală. Este originar din regiunea Mediteraneeană de Est și era cunoscut încă din perioada ..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
CARACTERISTICIVarietatea de struguriVinul Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo d'Abruzzo DOP este realizat dintr-o varietate selectă de struguri Montepulciano,cultivati în regiunea Abruzzo, Italia. Această zonă este cunoscută pentru terroir-ul său unic, care conferă vinurilor o personalitate distinctivă și..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
CARACTERISTICIDespre vinul alb sec Tenuta Ulisse Unico Cococciola Terre di Chieti IGP se pot spune următoarele caracteristici distinctive:Strugurele Cococciola: Unicitatea acestui vin provine din utilizarea strugurilor Cococciola, o varietate autohtonă rară, specifică doar provinciei Chieti. Această..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
CARACTERISTICIVinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot, o creație unică a cramei Tenuta Ulisse, care se remarcă prin caracteristicile sale distinctive și inconfundabile.Complexitate și armonie: Vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Merlot impresionează prin complexitatea sa remarcabilă și armonia perf..
57,61 lei
Fără TVA:48,41 lei
CARACTERISTICIVinul roșu sec Tenuta Ulisse Unico Montepulciano D'Abruzzo DOP este o băutură alcoolică cu o istorie impresionantă în producția modernă de vinuri din regiunea Abruzzo. Soiul de struguri Montepulciano, din care este obținut acest vin, are o origine incertă, fiind cultivat în special în ..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
CARACTERISTICIVinul alb sec Tenuta Ulisse Unico Pecorino Premium Terre di Chieti IGP este o alegere remarcabilă și pasionantă. Acest vin deosebit dezvăluie o multitudine de caracteristici distinctive, iar iubitorii de vin vor fi încântați de experiența senzorială unică pe care o oferă.Selecția strug..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
CARACTERISTICICu siguranță vei fi impresionat de vinul rose sec Tenuta Ulisse Unico Rose Premium, care se evidențiază prin caracteristicile sale distinctive și procesul meticulos de producție.Culoare: Aspectul său elegant și atrăgător se datorează nuanței pal de roz, conferindu-i o prezență plăcută ..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)