ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

The Demon's Share El Oro Del Diablo 3 ani Rom 0.7L

The Demon's Share El Oro Del Diablo 3 ani Rom 0.7L - 1
-10 %
The Demon's Share El Oro Del Diablo 3 ani Rom 0.7L
143,99 lei
159,98 lei
Fără TVA: 121,00 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 28057

CARACTERISTICI The Demon's Share El Oro Del Diablo 3 ani Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
Vechime3 ani
Categorii asociate: ROM, CADOURI, DARK RUM, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului The Demon's Share El Oro Del Diablo 3 ani Rom 0.7L

CARACTERISTICI
The Demon's Share El Oro Del Diablo 3 ani Rom: Alegerea cu Povestea

1. Maturarea: descoperirea secretelelor timpului
În inima pădurilor tropicale din Panama, unde soarele se joacă printre frunzele dese și vântul șoptește povești vechi, se naște Demon's Share. Acest rom distins este ca o simfonie a timpului, maturat cu grijă în butoaie de stejar american timp de trei ani. În fiecare zi, în fiecare noapte, acest lichid prețios absoarbe esența naturii din jur și își sculptează caracterul distinct.

2. Caracter Unic: El Oro del Diablo, aurul diavolului
Cunoscut sub porecla de "El Oro del Diablo" sau The Devil's Gold, Demon's Share nu este doar un rom, ci o legendă îmbuteliată. În fiecare picătură, se ascund povestea aventurii și a patimii, precum și răsplata dedicării și muncii asidue. Nuanța sa de chihlimbar auriu strălucește ca un amurg pe apele oceanului, iar fiecare înghițitură este o călătorie în lumea misterioasă a gusturilor bogate și a aromelor îmbietoare.

3. Profil Gustativ: dansul aromelor și a texturilor
Când pășești în universul gustului oferit de Demon's Share, e ca și cum ai deschide o cutie a comorii. Aromele se desfășoară în palatul tău, îmbrățișându-te cu tandrețe și pasiune. Gustul fin și echilibrat te îmbracă în note de caramel și coajă de portocală, care dansează împreună cu accentele de cuișoare și fructe confiate. În culise, vanilia își dezvăluie dulceața, iar fiecare înghițitură devine o experiență transcendentă.

4. Arome: o simfonie a sensurilor
Parfumul delicat al Demon's Share te îmbie cu notele sale subtile, ca un dans al florilor în razele calde ale soarelui. Portocalele confiate îți împrospătează simțurile, în timp ce caramelul te invită să pătrunzi în lumea sa dulce și senzuală. Subtil, dar persistent, condimentele de cuișoare și turmeric îți mângâie sufletul, iar vanilia îți țese vise dulci în palat.

5. Mod de Servire: o experiență de neuitat
Pentru a savura pe deplin magnificul Demon's Share, fiecare detaliu contează. Poți alege să-l servești pur, pentru a te bucura de fiecare notă în izolare, sau poți încerca să-l amesteci în cocktailuri sofisticate, pentru a adăuga un strop de mister și rafinament fiecărei întâlniri. Indiferent de preferințele tale, fiecare înghițitură va fi o călătorie în universul fascinant al gustului și a aromelor.

Așadar, cu fiecare strop de Demon's Share, te vei afunda într-o experiență de neuitat, în care timpul pare să se oprească și să-și lase amprenta magică asupra sufletului tău. Este o poveste în sticlă, gata să fie descoperită și savurată de cei care caută mai mult decât un simplu rom - caută o aventură a simțurilor și a sufletului.

ISTORIA BRANDULUI THE DEMON'S SHARE
În lumea băuturilor spirtoase, există povești care își găsesc rădăcinile în legende străvechi și mituri îndepărtate. Un astfel de brand care încântă simțurile și captivaeză imaginația este The Demon's Share Rom.

Cele mai bune din Panama:
Pentru a crea o băutură de excepție, Demonii au ales Panama ca locul ideal. Aici, trestia de zahăr este cultivată și prelucrată cu măiestrie tradițională pe terenurile vulcanice bogate în nutrienți. În pivnițele lor impenetrabile, romul este îmbătrânit și amestecat cu atenție, rezultând o licoare divină ce poartă amprenta terroirului panamez.
Panama, cu peisajele sale spectaculoase și patrimoniul său cultural bogat, oferă un cadru perfect pentru creația Demonilor. De la străzile aglomerate la cluburile de noapte elegante, orașul dansează pe ritmurile Demonilor și savurează romul lor cu fiecare înghițitură.

Dedicată demonilor:
Inspirați de tradițiile bogate și îmbibați în arta demonică, The Demon's Share este mai mult decât o băutură - este o experiență. Dedicată tuturor celor care își împărtășesc pasiunea pentru gusturi excepționale și aventură, această băutură incitantă este un omagiu adus puterii, rafinamentului și răsfățului.

Review-uri The Demon's Share El Oro Del Diablo 3 ani Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun