ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom 0.7L

The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom 0.7L - 1
-10 %
The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom 0.7L
152,98 lei
169,98 lei
Fără TVA: 128,56 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 28056

CARACTERISTICI The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
Vechime6 ani
Categorii asociate: ROM, CADOURI, DARK RUM, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Într-o lume a gusturilor și a aventurilor, un demon a pus stăpânire pe regatul romului. Cu abilitatea sa malefică și pasiunea sa pentru perfecțiune, a creat un elixir care stârnește admirație și fascinație în inimile celor care îndrăznesc să-l guste.

  • Maturarea:

În adâncurile cel mai întunecate ale regatului său, Demonul veghează asupra butoaielor sale, lăsând timpul să-și facă magia. Cu o îngrijire meticuloasă și o răbdare neobișnuită, romul este lăsat să se maturizeze natural timp de cel puțin 6 ani în butoaie de stejar american reînnoite. Acest proces conferă licoarei sale o complexitate și profunzime remarcabile.

  • Caracter Unic:

Romul din regatul Demonului este mai mult decât o simplă băutură - este o expresie a puterii, rafinamentului și măiestriei sale. Cu fiecare înghițitură, se revelează un caracter unic, plin de mister și provocare, care îndeamnă la explorare și descoperire.

  • Profil Gustativ:

La prima învăluire a buzelor, gustătorii sunt întâmpinați de o explozie de arome bogate și rafinate. Notele lemnoase se împletesc armonios cu vanilia dulce, subliniate de accente subtile de citrice și mere verzi. Pe palat, romul se dezvăluie cu o textură rotundă și plină, îmbogățită de condimente dulci și note de citrice, încheindu-se cu o persistență fină și îmbietoare.

  • Arome:

Într-un dans subtil între dulceața vaniliei și aroma lemnoasă a stejarului, romul emană parfumuri subtile de fructe citrice, mere verzi și note delicate de lemn.

  • Culoare:

Cu o nuanță intensă de chihlimbar, lumina strălucitoare se reflectă în licoarea romului, dezvăluind profunzimea și bogăția sa.

  • Mod de Servire:

Pentru a savura în întregime aroma și complexitatea acestui rom distins, se recomandă servirea la temperatura camerei sau puțin răcit. Poate fi savurat pur, pentru a-i permite să-și dezvăluie întreaga personalitate, sau poate fi folosit pentru a da o notă rafinată cocktailurilor preferate.

Romul din regatul Demonului este o călătorie senzorială în lumea fascinantă a gusturilor fine și a măiestriei artizanale. O băutură care îmbină tradiția cu inovația și care rămâne întipărită în memoria și sufletul celor care au îndrăznit să guste din ea.

ISTORIA BRANDULUI THE DEMON'S SHARE

În lumea băuturilor spirtoase, există povești care își găsesc rădăcinile în legende străvechi și mituri îndepărtate. Un astfel de brand care încântă simțurile și captivaeză imaginația este The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom.

Cele mai bune din Panama:

Pentru a crea o băutură de excepție, Demonii au ales Panama ca locul ideal. Aici, trestia de zahăr este cultivată și prelucrată cu măiestrie tradițională pe terenurile vulcanice bogate în nutrienți. În pivnițele lor impenetrabile, romul este îmbătrânit și amestecat cu atenție, rezultând o licoare divină ce poartă amprenta terroirului panamez.

Panama, cu peisajele sale spectaculoase și patrimoniul său cultural bogat, oferă un cadru perfect pentru creația Demonilor. De la străzile aglomerate la cluburile de noapte elegante, orașul dansează pe ritmurile Demonilor și savurează romul lor cu fiecare înghițitură.

Dedicată demonilor:

Inspirați de tradițiile bogate și îmbibați în arta demonică, The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom este mai mult decât o băutură - este o experiență. Dedicată tuturor celor care își împărtășesc pasiunea pentru gusturi excepționale și aventură, această băutură incitantă este un omagiu adus puterii, rafinamentului și răsfățului.

Review-uri The Demon's Share La Reserva del Diablo 6 ani Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun