ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L - 1
The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L
133,99 lei
Fără TVA: 112,60 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 20795

CARACTERISTICI The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

Alcool41%
CategorieBlended Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Descrierea produsului The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky este o băutură alcoolică cu caracter distinctiv, care îmbină mai multe arome remarcabile pentru a oferi o experiență degustativă deosebită. Principalele caracteristici distinctive ale acestei băuturi sunt:

  • Spicy & Peaty: Acest whisky are un profil picant și bogat în turba, datorită faptului că include o parte de whisky Islay. Regiunea Islay din Scoția este renumită pentru producerea unor whisky-uri cu arome pronunțate de turba, ceea ce conferă băuturii un gust distinct și plin de fum.
  • Vanilia: O altă notă notabilă a acestui whisky este vanilia, care adaugă o dulceață subtilă și echilibrează frumos aromele picante și de turba. Această caracteristică contribuie la o experiență gustativă armonioasă și plăcută.
  • Stone Fruit: În timpul degustării, veți simți aromele de fructe de piatră, precum caisele sau piersicile, care adaugă o dimensiune suplimentară în complexitatea gustului. Aceste note fructate se îmbină perfect cu celelalte arome, contribuind la un profil de gust intrigant.
  • Smoke: Deoarece băutura conține o proporție mai mare de whisky Islay, care este cunoscut pentru a fi intens fumos, se evidențiază în gust și miros cu o notă distinctă de fum. Această caracteristică oferă un plus de profunzime și originalitate întregii experiențe de degustare.
  • Selecție de whisky-uri: The Black Axe este alcătuit dintr-o selecție atentă de whisky-uri din malț de la 14 distilerii diferite din regiunile Highland și Islay. Fiecare lot al acestui whisky este obținut din 100% orz malțat și este maturat cu grijă în butoaie de stejar. Ceea ce diferențiază "The Black Axe" de whisky-urile maturate în butoaie americane de stejar este acel procent mai mare de whisky Islay, care adaugă profunzime, fum și mirodenii complexe.

Rezultatul final este un amestec îmbogățit, cu o paletă de arome variate și bine echilibrate. Această băutură captivantă oferă o experiență autentică pentru iubitorii de whisky scotch, fie că sunt pasionați de acest tip de băutură de mult timp sau sunt la începutul explorării acestui univers alcoolic. "The Black Axe" reușește să surprindă și să satisfacă cerințele unui public divers, fiind o alegere excelentă pentru momentele de relaxare și savurare ale pasionaților de whisky.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria whisky-ului produs în distileria The Gladstone Axe se leagă de figura istorică a domnului Gladstone, un important om politic și una dintre cele mai notabile personalități din istoria Scoției. Distileria își însușește trăsăturile progresiste și spiritul de pionierat ale lui Mr. Gladstone pentru a crea whisky-uri distincte și inovatoare.

Domnul Gladstone a semnat actul pentru băuturile alcoolice din 1860, care a permis amestecul de whisky scotch pentru prima dată, creând practic industria whisky-ului scotch așa cum o cunoaștem astăzi. Aceasta a fost o mișcare revoluționară care a contribuit la popularitatea și recunoașterea internațională a whisky-ului scotch.

Deși a fost de patru ori prim-ministru, domnul Gladstone a rămas modest și a refuzat să primească un titlu nobiliar, în loc să fie numit de către oamenii din Marea Britanie "The People's William" - William al Poporului. Această atitudine de a sluji oamenilor și de a lupta pentru progres și reformă a inspirat etosul distileriei The Gladstone Axe.

Whisky-urile produse în distileria The Gladstone Axe sunt malt whisky-uri și reprezintă expresia cea mai simplă a ceea ce face whisky-ul scotch atât de special. Cele două stiluri distincte, American Oak și The Black Axe, sunt alcătuite din cele mai bune whisky-uri scoțiene, respectând tradiția de calitate și artă a producției de whisky.

Prin omagiul adus marelui om politic și prin selectarea celor mai bune ingrediente, distileria The Gladstone Axe își propune să ofere whisky-uri de înaltă calitate și să aducă în prim-plan valori precum progresul, inovația și pasiunea pentru arta distilării.

Review-uri The Gladstone Axe The Black Axe Blended Malt Scotch Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun