ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot este una dintre cele mai mari case de sampanie din lume si a fost fondata in anul 1772 de Philippe Clicquot. Madame Clicquot si-a asumat afacerea cu vinul a sotului ei cand a ramas vaduva la 27 de ani. Aceasta a inventat procesul de masa pentru clasificarea sampaniei in anul 1816 si tot ea a inventat prima sampanie rosie obtinuta prin amestecarea vinurilor de sampanie rosii si albe in anul 1818. Acest process este folosit si astazi de majoritatea producatorilor de sampanie. 

Compania a fost achizitionata de Louis Vuitton in anul 1986 si continua sa se extinda in intreaga lume.

Veuve Clicquot unul dintre cele mai respecabile brand-uri de sampanie din lume, reprezentata prin eticheta galbena care este semnatura calitatii si a stilului Veuve Clicquot, realizata din colectia de vinuri de rezerva. Blendul este creat din predominanta Pinotului Noir 50-55%, elleganta si finetea ..
299,88 lei
Fără TVA:252,00 lei
Veuve Clicquot Rich reprezinta spiritual innovator al casei de sampanie franceza care creeaza o bautura bine echilibrata. Amestecul Rich este format din Pinot Noir 45%, care este principalul pilon al vinificatiei Veuve Clicquot care confera si structura fundamental a samaniei, rotunjimea este asigur..
364,99 lei
Fără TVA:306,71 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)