Meniu Produse
Cosul tau de produse
Super Sale -10% REDUCERE la mii de produse

VIN ALB

Vinurile albe au arome complexe și sunt elegante. Vinurile albe vin într-o diversitate mai largă de stiluri decât vinurile roșii. Te-ai întrebat vreodată cum se face vinul alb? Vinul alb se poate obține și din struguri roșii. Diferența între a face vin roșu și vin alb esta că sucul este fermentat fără pielea strugurilor atunci când vinul alb este produs. Conceptul de vinificație poate varia în fucție de tehnicile alese în producerea lui. Vinurile albe sunt fermentate la o temperature mai joasă față de vinurile roșii pentru a păstra aroma proaspătă a fructelor. Aroma vinului se poate recunoaște prin culoare – de la pai palid la nuanțe profunde de galben și auriu. Culoarea lui se schimbă pe parcursul procesului de producție și este determinată până și ultima etapă, etapa de maturare. Există două tipuri de maturare, maturarea în butoaie de stejar sau în rezervoare de oțel. Această etapă este aleasă de către vinificator în funcție de ce aspect și gust vrea să capete vinul. Îmbătrânirea în butoaie de stejar produce un vin cu o aromă mai lină și rotundă, în timp ce un rezervor de oțel va ascunde arome de fructe. Printre cele mai de întâlnite soiuri de struguri se află Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Riesling. Pentru că alegerea să nu fie copleșitoare găsiți mai multe recomandări despre vinuri albe preferate aici.

VIN ALB - Alege din 202 produse

Brand: Tohani
Siel Alb este un vin unic in Romania, si asta pentru ca reuneste in compozitia sa sapte soiuri: patru internationale (Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Gris si Chardonnay) si trei romanesti (Fetească Alba, Tamaioasa Romaneasca si Feteasca Regala).Strugurii sunt recoltati manual in ladite de 1..
31,01 lei 34,45 lei
Fără TVA:26,05 lei
Chateau Cristi Chardonnay Barrel Fermented este unul din cele mai premiate, rafinate si intense vinuri a cramei Chateau Cristi. Este un vin alb, sec din soiul de struguri Chardonnay 100%, fermentati si maturati in butoaie de stejar si salcam timp de 5 luni. Culoare: alb intens.Miros: cu note rafinat..
53,99 lei 59,99 lei
Fără TVA:45,37 lei
Brand: Tohani
Fiecare vin are povestea lui spusa prin pasiunea celor care l-au creat. Flori de Gheata este lansat odata cu iarna intaziata in inima Dealului Mare. Flori de Gheata este obtinut din struguri Tamaioasa Romaneasca recoltati manual, exact cum spune si numele, la primele ingheturi din vie si au fost vin..
48,45 lei 53,83 lei
Fără TVA:40,72 lei
Gust si miros - Un vin alb sec proaspat, echilibrat, delicat, cu aroma de fructe tropicale.Vinificatie – fermentatie cu drojdii naturale in cisterne de inox.Temperatura de degustare recomandata este de 8-10°C.Terra Valleverde Alb este un vin sec, de gastronomie, sugeram a-l acompania cu pui, sa..
47,33 lei 52,59 lei
Fără TVA:39,77 lei
Gust si miros - Un vin alb sec proaspat, echilibrat, delicat, cu aroma de fructe tropicale.Vinificatie – fermentatie cu drojdii naturale in cisterne de inox.Temperatura de degustare recomandata este de 8-10°C.Terra Valleverde Alb este un vin sec, de gastronomie, sugeram a-l acompania cu pui, salata ..
104,12 lei 115,69 lei
Fără TVA:87,50 lei
Brand: Tohani
Din inima Dealului Mare, cu o traditie de peste 200 de ani, Tohaniul creaza vinuri spectaculoase care au castigat numeroase premii nationale si internationale. Domeniul Tohani isi extinde podgoriile pe sapte dealuri cu un climat excelent pentru struguri care se bucura de 14 zile de soare in plus. Fi..
25,55 lei 28,39 lei
Fără TVA:21,47 lei
Brand: Tohani
In Muntenia, in judetul Prohova se afla satul Tohani. Aici la Domeniul Tohani se naste Siel Cuvee Fume. Acest vin este un cupaj nou realizat din soiurile de struguri Sauvignn Blanc, Chardonnay si Feteasca Alba. Strugurii sunt recoltati manual cu atentie si sortati cu grija. Fiecare soi de struguri e..
30,29 lei 33,65 lei
Fără TVA:25,45 lei
Brand: Tohani
Din inima Dealului Mare, cu o traditie de peste 200 de ani, Tohaniul creaza vinuri spectaculoase care au castigat numeroase premii nationale si internationale. Domeniul Tohani isi extinde podgoriile pe sapte dealuri cu un climat excelent pentru struguri care se bucura de 14 zile de soare in plus. Fi..
27,13 lei 30,14 lei
Fără TVA:22,80 lei
Brand: Balla Geza
Balla Geza companie ce detine 120 de hectare de vita de vie in podgoria Minisului la poalele muntilor Zarandului. Balla Geza produce vinuri linistite si vinuri spumante elegante prin tehnologii clasice, la temperaturi controlate, urmata de o maturare in butoaie mari si mici, la o a doua sau o a trei..
37,86 lei 42,06 lei
Fără TVA:31,81 lei
Brand: Balla Geza
Balla Geza Stone Wine Furmint este singurul vin alb din gama Stone Wine. Vinul este obtinut din soi de strugure furmint maturat intre 8-9 luni in butoaie de stejar, un vin cu arome de fructe precum pere, mere, gutui, piersica, un vin acid cu un post gust putin amar. ..
69,10 lei 76,77 lei
Fără TVA:58,06 lei
Epicentrum nascut din recoltele bogate din Vrancea, ofera o gama formata dintr-o selectie de cupaje care imbina mai multe soiuri. Acest cupaj realizat din soiul Muscat Ottonel ideal pentru prospetimea si intensitatea aromelor sale armonizat cu Aligote un soi de struguri cunoscut pentru specificul lu..
38,90 lei 43,22 lei
Fără TVA:32,69 lei
Brand: Jidvei
Jidvei producator de vin din Romania, care detine 2.500 de hectare de vita de vie. Jidvei produce o gama destul de vasta de vinuri liniștite, vinuri spumante și vinars din sruguri cultivati in zona Tarnave, care este cea mai importanta zona viticola din Transilvania. Jidvei Mysterium Chardonnay Fete..
36,32 lei 40,36 lei
Fără TVA:30,52 lei
Brand: Jidvei
Jidvei producator de vin din Romania, care detine 2.500 de hectare de vita de vie. Jidvei produce o gama destul de vasta de vinuri liniștite, vinuri spumante și vinars din sruguri cultivati in zona Tarnave, care este cea mai importanta zona viticola din Transilvania. Gama Owner’s Choice detine cele ..
57,33 lei 63,70 lei
Fără TVA:48,18 lei
Brand: 19 Crimes.
Nouasprezece crime i-au transformat pe condamnati in colonisti. Dupa condamnare, vinovati de cel putin una dintre cele 19 crime au fost condamnati sa locuiasca in Australia. Aceasta pedeapsa prin „transport” a inceput in 1787 si multi dintre cei fara de lege au murit pe mare. Pentru prizonierii care..
41,23 lei 45,81 lei
Fără TVA:34,65 lei
Brand: Apaltagua
Apaltagua Gran Verano Chardonnay te intampina cu o textura proaspata si suculenta si te poarta printre arome de piersica, mango si ananas. Acest sortiment este obtinut din cei mai buni struguri Chardonnay, recoltati manual din podgoriile situate in Valea Centrala, odata ajunsi la maturitatea optima...
35,87 lei 39,86 lei
Fără TVA:30,15 lei
Brand: Apaltagua
Sensibil si elegant, Apaltagua Gran Verano Sauvignon Blanc incanta prin diversitatea aromatica echilibrata. Un vin limpede, obtinut din cei mai buni struguri Sauvignon Blanc, recoltati manual din podgoriile situate in Valea Centrala, odata ajunsi la maturitatea optima. Strugurii sunt presati atent p..
35,87 lei 39,86 lei
Fără TVA:30,15 lei

VIN ALB - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 16 din 202 (13 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate