Meniu Produse
Cosul tau de produse
Super Sale -10% REDUCERE la mii de produse

VIN ROSE

Un vin cu propria să personalitate despre care se poate spune că vine că o completare între vinul alb și cel roșu. Vinul rose a fost printre primele tipuri de vinuri produse. Când alegi un vin rose este important să remarci soiul de struguri folosit în producerea lui, deoarece acest lucru îți oferă indicii despre aromă și gust. Cele mai des întâlnite arome sunt cele fructate și florale. Vinul Rose este obținut atunci când cojile de struguri sunt lăsate, alături de pulpă, la fermentat pentru o scurtă perioada de timp, dar nu suficientă pentru a-l încadra drept vin roșu. Producătorul are control aspura culorii, îndepărtând cojile strugurilor roșii la timp, ele fiind responsabile pentru pigmentare. Culoare roz poate varia de la portocaliu până la viran, în fucție de soiurile de struguri folosite și de tehnicile de vinificare.
Cum se produce rose-ul?
Metodă macerării
Metodă macerării este pusă în aplicare atunci când strugurii sunt lăsăți la macerat cu piele pentru o scurtă perioada de timp, de obicei de la două până la douăzeci de ore. Mustul este apoi presat și pielea este înlăturată, iar apoi întreagă compoziție este transformată în rose. Cu cât este mai mult timp pielea lăsată în contact cu sucul cu atât culoare vinului este mai intensă.
Metodă Saignee
Metodă Saignee primește această denumire după procesul de producție. În primele ore din prodesul de producție a vinului roșu o parte din must este lăsat sa “sângereze”, apoi fiind luat și pus într-o cuvă separată pentru a face vin rose. Această metodă este des întâlnită în regiuni care produc vinuri roșii de înaltă calitate, Napa și Sonomaa.
Metodă amestecului
Această metodă caracterizată prin simplitate, se referă la obținerea vinului rose prin amestecarea vinului alb cu cel roșu. Este nevoie de o cantitate mică de vin roșu pentru a schimbă culoare vinului alb, astfel se adaugă o cantitate mică de roșu unei cuve de vin alb. Această metodă este mai puțin populară în rândul producătorilor de vin, des întâlnită fiind în regiuni franceze ca de exemplu Champagne.VIN ROSE - Alege din 83 produse

Brand: Tohani
Tohani Siel de Vara Rose este un vin sec si aromat. Prospetimea este caracteristica principala a acestui superb sortiment.Cuvinte cheie: vin, tohani, dealu mare, rose, roze, vin rose, vin roze, vin rose romania, vin roze romania..
31,01 lei 34,45 lei
Fără TVA:26,05 lei
Brand: Tohani
Domeniul Tohani este amplasat in mijlocul regiunii Dealu Mare si se intinde pe 7 dealuri isorite, binecuvantate de un climat special. Dealurile sunt orientate spre sud-est, primind mangaierile generoase ale soarelui pentru mai mult timp.Tohani Flori de Gheata Busuioaca este un rose floare de piersic..
38,75 lei 43,06 lei
Fără TVA:32,57 lei
Brand: Tohani
Siel Rose este un cupaj de Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir si Busuioaca de Bohotin si totodata unul dintre cele mai autentice vinuri rose de la noi din tara, prin amestecul floral-citric-fructat-condimentat pe care il etaleaza. Strugurii sunt recoltati manual ..
30,29 lei 33,65 lei
Fără TVA:25,45 lei
Brand: Femar Vini
Calitatea nu se grabeste! Gran Appasso detine o linie de vinuri produse in diferite zone ale regiunii si a devenit unul dintre cele mai reprezentative marci ale lui Femar Vini, datorita si ambalajului captivant, versatilitatii sale. Desi brandul s-a nascut cu intentia de a reprezenta Puglia ..
30,99 lei 34,43 lei
Fără TVA:26,04 lei
Gust si miros - Un vin rose sec proaspat, echilibrat, delicat, cu arome florale si gust intens placut.Vinificatie – obtinut prin maceratie de scurta durata la temperatura joasa si fermentatie cu drojdii naturale in cisterne de inox.Temperatura de degustare recomandata este de 8-10°C.Terra Valle..
47,33 lei 52,59 lei
Fără TVA:39,77 lei
Gust si miros - Un vin rose sec proaspat, echilibrat, delicat, cu arome florale si gust intens placut.Vinificatie – obtinut prin maceratie de scurta durata la temperatura joasa si fermentatie cu drojdii naturale in cisterne de inox.Temperatura de degustare recomandata este de 8-10°C.Terra Valleverde..
104,12 lei 115,69 lei
Fără TVA:87,50 lei
In localitatea Valul lui Traian - Zidul lui Traian din Republica Moldova ia nastere crama Chateau Cristi in anul 1882, initiata de catre Vladimir Cristi, un om politic care si-a adus un aport important in dezvoltarea Moldovei. Incepand cu anul 1912 pana in 1938 inclusiv acesta desfasoara mai multe a..
32,99 lei 36,66 lei
Fără TVA:27,72 lei
Brand: Jidvei
Jidvei producator de vin din Romania, care detine 2.500 de hectare de vita de vie. Jidvei produce o gama destul de vasta de vinuri liniștite, vinuri spumante și vinars din sruguri cultivati in zona Tarnave, care este cea mai importanta zona viticola din Transilvania. Jidvei Mysterium Rose cupaj obti..
36,32 lei 40,36 lei
Fără TVA:30,52 lei
Brand: Liliac
Crama Liliac situata in Transilvania zona viticola Lechinta care se intinde pe 52 de hectare,  produce vinuri prin tehnologi moderne si procese de vinificatie optime ducand mai departe traditia vinului transilvanean de la poalele Muntilor Carpati. Liliac Rose vin elegant rose obtinut din strugu..
44,99 lei 49,99 lei
Fără TVA:37,81 lei
Brand: Femar Vini
Vinurile Epicuro sunt inima colectiei brandului Femar Vini care dezvolta mai multe vinuri cu denumiri diferite si ofera o gama larga. Vinul Epicuro Zinfandel Rose o prezenta excelenta cu struguri atent selectionati si culesi manual, mustul fermentat in rezervoare de otel la temperatura controlata pe..
27,34 lei 30,38 lei
Fără TVA:22,98 lei
Brand: Balla Geza
Balla Geza Rozzy Rose vin usor efervescent obtinut din struguri Pinot Noir si Merlot. Vin proaspat, vin vioi potrivit pentru orice moment al zilei. Culoare: rose Miros: zmeura, fructe de padure Gust: fructat, floral, mandarine Finis: efervescent, citric  Asocieri gastronomice: aperitiv, salate ..
35,02 lei 38,91 lei
Fără TVA:29,42 lei
O exeprienta vivace si colorata, Rose de Petro Vaselor este o explozie de trandafiri si fructe rosii. Acest sortiment face parte din colectia de vinuri tinere, proaspete si fructate. Aceste vinuri au o eticheta clasica, iar la baza lor se afla elemente florale acestea fiind mesajul abordarii ecologi..
35,09 lei 38,99 lei
Fără TVA:29,49 lei
Crama Ceptura fondata in 2005 se afla in localitatea Ceptura in mijlocul podgoriei Dealu Mare una dintre cele mai cunoscute zone viticole din Romania datorita microclimatului special, soarele atingand vitele de vie in fiecare an cu 14 zile mai mult la fel ca in regiunea viticola Bordeaux din Franta...
16,47 lei 18,30 lei
Fără TVA:13,84 lei
Rose de Purcari este un amestec de vin senzual si proaspat care se potriveste perfect in zilele toride de vara fiind un spectacol al finetei, ca o zi de primavara intr-o livada de caisi infloriti. Rosa de Purcari este obinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda ..
19,37 lei 21,53 lei
Fără TVA:16,28 lei
Gitana Wineries, brandul detinut de sotii Svetlana si Petru Dulgher din Republica Moldova zona Valul lui Traian, zona fiind cunoscuta pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile rosii si lico­roase, datorita conditiilor de mediu, asemanatoare celor din re­numitele zone viticole ..
49,03 lei 54,48 lei
Fără TVA:41,20 lei
Brand: Liliac
Crama Liliac situata in Transilvania zona viticola Lechinta care se intinde pe 52 de hectare,  produce vinuri prin tehnologi moderne si procese de vinificatie optime ducand mai departe traditia vinului transilvanean de la poalele Muntilor Carpati. Liliac young light rose un vin obtinut din stru..
28,79 lei 31,99 lei
Fără TVA:24,19 lei

VIN ROSE - BauturiAlcoolice îți pune la dispoziție o gamă variată de produse

Afişare 1 - 16 din 83 (6 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate