ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Vinos Sanz

Strugulele este cel care marcheaza splendoarea unui vin Vinos Sanz, dar desigur si cele sase generatii dedicate ingrijirii vinului isi pun amprenta, prin dragostea pentru munca bine facuta si prin monitorizarea atenta a podgoriei. Vin de terroir modelat de clima, sol si om.

O istorie lunga marcheaza Crama din Rueda care s-a adaptat cu succes la timpurile noi, respectand totodata mostenirea a peste un secol de experienta.

Brand: Vinos Sanz
Vinos Sanz Finca la Colina Dressage 0.75L - 1 sticla Tirbuson Vinos Sanz - 1 bucata ..
81,23 lei 90,25 lei
Fără TVA:68,26 lei
Brand: Vinos Sanz
Aceasta gama de vinuri sunt o mostenire care reprezinta traditita, istoria, radacinile, prestigiul si calitatea impreuna cu capacitatea de adaptare care a facut din Sanz un punct de referinta in Rueda de mai bine de un secol. Sanz Clasico este realizat dintr-un cupaj de 70% struguri Verdejo cu 30% s..
12,99 lei
Fără TVA:10,92 lei
Brand: Vinos Sanz
Vinurile Finca La Colina se nasc din dragoste pentru vin, prin ingrijire desavarsita, din podgorii centenare, din productii reduse si controlate. In cea mai unica podgorie a case, care dispune de un terroir diferentiat si vii vechi, cresc cei mai expresivi struguri Verdejo si Sauvignon Blanc. Vinul ..
39,99 lei
Fără TVA:33,61 lei
Brand: Vinos Sanz
Cea mai unica podgorie a case, dispune de un terroir diferentiat si vii vechi, unde cresc cei mai expresivi struguri Verdejo si Sauvignon Blanc. Vinurile Finca La Colina se nasc din dragoste pentru vin, prin ingrijire desavarsita, din podgorii centenare, din productii reduse si controlate. Sanz Finc..
79,99 lei
Fără TVA:67,22 lei
Brand: Vinos Sanz
Temprenillo este un soi de strugure capabil sa produca vinuri rosii tinere suculente, precum si vinuri rosii serioase, bine structurate, fine, imbatranite de stejar cu arome deosebite. Spre deosebire de fratele sau mai tanar, vinul Sanz La Capital Roble Tempranillo este suspus procesului traditional..
27,99 lei
Fără TVA:23,52 lei
Brand: Vinos Sanz
Aceasta gama de vinuri sunt o mostenire care reprezinta traditita, istoria, radacinile, prestigiul si calitatea impreuna cu capacitatea de adaptare care a facut din Sanz un punct de referinta in Rueda de mai bine de un secol. Sanz Sauvignon Blanc este realizat dintr-o selectie a celor mai bune vite ..
29,99 lei
Fără TVA:25,20 lei
Brand: Vinos Sanz
Vinurile din aceasta gama sunt o mostenire care reprezinta traditita, istoria, radacinile, prestigiul si calitatea impreuna cu capacitatea de adaptare care a facut din Sanz un punct de referinta in Rueda de mai bine de un secol. Acest superb sortiment este realizat din 100% struguri Verdejo, soiul d..
25,99 lei
Fără TVA:21,84 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)