ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Via Viticola Sarica Niculitel

CARACTERISTICIFreezante Aligote: Prospetime și Libertate în Fiecare PaharSoiul de struguri și cultivare responsabilă:Vinul Freezante Aligote este obținut din struguri de soiul Aligote, selecționați cu grijă din viile bine întreținute ale Caii de la Letea.Vița de vie este cultivată cu respect pentru ..
39,99 lei
Fără TVA:33,61 lei
CARACTERISTICIFreezante Babeasca Rose: echilibru și prospetime în fiecare paharSoiul de struguri și cultivare responsabilă:Vinul Freezante Babeasca Roze este obținut din struguri de soiul autohton babeasca neagră, culeși cu grijă din viile bine întreținute ale podgoriei Caii de la Letea.Vița de vie ..
39,99 lei
Fără TVA:33,61 lei
CARACTERISTICIExplorând noblețea vinului Caii de la Letea Princeps Aligote RezervaO crama cu tradiție și pasiuneCrama Caii de la Letea este un renumit producător de vinuri din inima podgoriei Dobrogei, situată în apropierea dealurilor Saricii și Niculițelului. Cu o istorie bogată și o pasiune fără m..
80,99 lei 89,99 lei
Fără TVA:68,06 lei
CARACTERISTICIO crama cu tradiție și pasiuneCrama Caii de la Letea este un renumit producător de vinuri din inima podgoriei Dobrogei, situată în apropierea dealurilor Saricii și Niculițelului. Cu o istorie bogată și o pasiune fără margini pentru vinificație, această cramă reprezintă un pilon al trad..
80,99 lei 89,99 lei
Fără TVA:68,06 lei
CARACTERISTICISoi nobil: pinot noirVinul Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva este obținut din soiul nobil de struguri Pinot Noir, cunoscut pentru aromele subtile și elegante pe care le conferă vinurilor. Această varietate este cultivată cu grijă și îndemânare în podgoria Caii de la Letea, p..
89,99 lei
Fără TVA:75,62 lei
CARACTERISTICIO crama cu istorie și pasiuneCrama Caii de la Letea este un loc în care tradiția și pasiunea pentru vinificație se întâlnesc într-un mod armonios. Situată în inima podgoriei Dobrogei, această cramă reprezintă o adevărată comoară a regiunii, unde se produc vinuri de excepție, iar Vinul ..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
CARACTERISTICIAsamblajul de soiuri: Fetească Neagră, Pinot Noir și SyrahSummer Breeze este un vin rose obținut dintr-un asamblaj ingenios de soiuri: Fetească Neagră, Pinot Noir și Syrah. Această combinație aduce o complexitate și o profunzime aromatică remarcabilă, creând un vin cu o personalitate d..
98,99 lei 109,99 lei
Fără TVA:83,19 lei
CARACTERISTICICrama Caii de la Letea: spiritul tradiției și inovațieiÎn inima podgoriei din Niculițel, se desfășoară o poveste a pasiunii pentru vinuri fine, iar Vinul Caii de la Letea Vol.2 Aligote este unul dintre cele mai strălucite capitole ale acestei povești. Într-o cramă în care tradiția și i..
52,19 lei 57,99 lei
Fără TVA:43,86 lei
CARACTERISTICIVinul Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră este un adevărat elixir al eleganței și rafinamentului, evidențiind frumusețea și tipicitatea soiului autohton. De la primul pahar, veți descoperi o explozie de arome intense de fruct copt, completate de un post..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
CARACTERISTICIAcest vin nobil este obținut din soiul de struguri nobil Cabernet Sauvignon, a cărui maturitate și complexitate conferă vinului o personalitate distinctă și rafinată. După ce s-a maturat cu grijă în baricuri de primă și a doua folosință timp de un an, acest elixir surprinde atât organo..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
CARACTERISTICINobilime și Rafinament în Vinul Caii de la Letea Volumul II Quintessence ReservaCaracteristici distinctive:Combină cu succes cinci soiuri nobile: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot.Maturat în butoaie de stejar timp de un an, acest vin este catif..
57,99 lei
Fără TVA:48,73 lei
CARACTERISTICISoiul de struguri și caracteristici unice:Vinul este obținut din soiul nobil Sauvignon Blanc, recunoscut pentru aromele sale intense și proaspete.Strugurii sunt selecționați cu grijă din viile bine întreținute ale podgoriei Caii de la Letea, garantând calitatea superioară a vinului.Sis..
56,72 lei 63,02 lei
Fără TVA:47,66 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)