ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hanacka Pure Spirit Vodka 0.7L

Hanacka Pure Spirit Vodka 0.7L - 1
Hanacka Pure Spirit Vodka 0.7L
59,99 lei
Fără TVA: 50,41 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 22767

CARACTERISTICI Hanacka Pure Spirit Vodka 0.7L

Alcool37.5%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineCehia
Categorii asociate: VODKA, EXCLUSIVE, Spirtoase, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Hanacka Pure Spirit Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Hanacka Pure Spirit este o băutură alcoolică de înaltă calitate, produsă în Republica Cehă. Această băutură se remarcă prin mai multe caracteristici distinctive:

 • Puritate: Vodka Hanacka Pure Spirit este obținută prin distilarea unui amestec de cereale de calitate superioară. Procesul de distilare este supravegheat cu atenție pentru a obține o băutură alcoolică pură, fără impurități și fără mirosuri neplăcute.
 • Arome subtile: Această vodcă are un gust distinct și subtil, cu arome fine și echilibrate. Este cunoscută pentru notele sale ușor dulci și o finisare catifelată.
 • Calitate superioară: Vodka Hanacka Pure Spirit este produsă cu atenție la detalii și cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Producătorii acestei vodci pun accent pe selectarea celor mai bune ingrediente și pe utilizarea celor mai moderne tehnologii de producție.
 • Design elegant: Sticla în care este îmbuteliată Vodka Hanacka Pure Spirit are un design elegant și atrăgător. Aceasta este adesea apreciată de colecționari și de cei care apreciază estetica în industria băuturilor alcoolice.
 • Versatilitate: Datorită aromei sale subtile și gustului curat, Vodka Hanacka Pure Spirit poate fi savurată singură, în formă pură sau utilizată ca bază în cocktailuri și mixuri. Se pretează la o gamă largă de combinații, oferindu-ți libertatea de a explora diverse rețete și combinații de gusturi.

Este important să menționez că fiecare persoană poate percepe aromele și gusturile în mod individual. Recomand să încercați Vodka Hanacka Pure Spirit pentru a vă forma o părere proprie și a descoperi în ce fel vă place să-l savurați cel mai mult.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Vodka Hanacka Pure Spirit este o băutură alcoolică premium produsă în Cehia. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al Vodcăi Hanacka Pure Spirit:

 1. Selectarea și pregătirea ingredientelor: Producția Vodcăi Hanacka Pure Spirit începe cu selecționarea atentă a ingredientelor de înaltă calitate. Aceasta include utilizarea de cereale superioare, cum ar fi grâu, secară sau orz, care sunt pregătite și curățate în prealabil pentru a asigura calitatea finală a produsului.
 2. Măcinarea și amestecarea: Cerealele selectate sunt măcinate pentru a se obține făină de cereale, care apoi este amestecată cu apă purificată. Amestecul rezultat, cunoscut sub numele de "malț", este gata pentru procesul de fermentație.
 3. Fermentația: Malțul este supus procesului de fermentație, în care enzimele naturale și drojdiile sunt adăugate în amestecul de malț și apă. Acest proces transformă zaharurile din malț în alcool etilic. Fermentația are loc într-o cuvă specială și poate dura câteva zile, în funcție de specificațiile producătorului.
 4. Distilarea: După fermentație, lichidul rezultat, numit și "must", este supus distilării. Acest proces implică încălzirea mustului pentru a separa alcoolul de alte substanțe și impurități. Distilarea se realizează de obicei într-o coloană de distilare sau într-un alambic, permițând obținerea unui alcool de înaltă puritate.
 5. Filtrarea și purificarea: După distilare, vodka este supusă unei etape de filtrare și purificare pentru a elimina eventualele impurități rămase. Aceasta poate include utilizarea de filtre din cărbune activ sau alte metode specifice ale producătorului pentru a obține o vodcă clară și pură.
 6. Diluarea și îmbutelierea: După filtrare, vodka este adesea diluată cu apă purificată pentru a obține nivelul de alcool dorit și gustul final. Apoi, băutura este îmbuteliată în sticle de calitate superioară, etichetată și pregătită pentru distribuție și consum.

Acestea sunt etapele generale ale procesului de producție al Vodkăi Hanacka Pure Spirit. Este important să menționăm că fiecare producător poate avea propriile sale tehnici și secrete în ceea ce privește producția, astfel încât detalii specifice pot varia în funcție de marcă și de rețeta utilizată.

ISTORIA BRANDULUI

Hanacka este un brand de vodka cunoscut, care provine din Cehia. Acest brand are o istorie îndelungată și o reputație solidă în industria băuturilor alcoolice.

Istoria Hanacka începe în anul 1868, când a fost înființată distileria Moravská Slivovice, situată în regiunea Haná din Cehia. Distileria și-a câștigat repede faima prin producția de țuică de prună, dar în timp, au început să producă și alte băuturi alcoolice, inclusiv vodka.

Vodka Hanacka este rezultatul experienței și expertizei acumulate de-a lungul timpului de către distileria Moravská Slivovice. Aceasta este obținută prin distilarea selectivă a cerealelor de înaltă calitate și prin utilizarea unei metode tradiționale de producție. Procesul de distilare și filtrare este atent monitorizat pentru a asigura obținerea unei vodke fine și pure.

Calitatea superioară a brand-ului de vodka Hanacka a fost recunoscută de-a lungul anilor, iar brandul a câștigat mai multe premii internaționale pentru gustul și calitatea sa excepționale. Această vodka se remarcă prin puritatea sa, gustul delicat și finisajul neted.

Review-uri Hanacka Pure Spirit Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun