ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hanacka Silver Vodka 0.7L

Hanacka Silver Vodka 0.7L - 1
Hanacka Silver Vodka 0.7L
139,99 lei
Fără TVA: 117,64 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 28324

CARACTERISTICI Hanacka Silver Vodka 0.7L

Alcool40.13%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineCehia

Descrierea produsului Hanacka Silver Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Hanacka Silver este o băutură alcoolică de înaltă calitate, renumită pentru caracteristicile sale distinctive. Iată câteva informații relevante despre Vodka Hanacka Silver:

 • Producție și proveniență: Vodka Hanacka Silver este produsă în Republica Cehă, în regiunea Haná. Această zonă este faimoasă pentru tradiția sa în fabricarea vodkăi de calitate.
 • Ingrediente: Vodka Hanacka Silver este obținută din materii prime de cea mai bună calitate. Se folosește grâu selectat și apă pură, oferind astfel o bază solidă pentru gustul său fin.
 • Proces de distilare: Vodka Hanacka Silver este distilată de mai multe ori, într-un proces atent monitorizat. Această tehnică asigură îndepărtarea impurităților și obținerea unei vodci pure și netede.
 • Gust și aromă: Vodka Hanacka Silver se remarcă printr-un gust curat și echilibrat. Are o aromă subtilă și plăcută, cu note ușor dulci și un finisaj catifelat.
 • Caracteristici vizuale: Vodka Hanacka Silver este clară și cristalină, cu o strălucire atrăgătoare.
 • Reputație: Vodka Hanacka Silver este apreciată de către cunoscătorii de vodcă și este recunoscută pentru calitatea sa superioară. Produsul a obținut mai multe premii și distincții în cadrul competițiilor internaționale.

Este important să menționez că fiecare persoană poate percepe aromele și gusturile în mod individual. Recomand să încercați Vodka Hanacka Silver pentru a vă forma o părere proprie și a descoperi în ce fel vă place să-l savurați cel mai mult.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Vodka Hanacka Silver este o băutură alcoolică premium produsă în Cehia. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al Vodcăi Hanacka Silver:

 1. Selectarea și pregătirea ingredientelor: Producția Vodcăi Hanacka Silver începe cu selecționarea atentă a ingredientelor de înaltă calitate. Aceasta include utilizarea de cereale superioare, cum ar fi grâu, secară sau orz, care sunt pregătite și curățate în prealabil pentru a asigura calitatea finală a produsului.
 2. Măcinarea și amestecarea: Cerealele selectate sunt măcinate pentru a se obține făină de cereale, care apoi este amestecată cu apă purificată. Amestecul rezultat, cunoscut sub numele de "malț", este gata pentru procesul de fermentație.
 3. Fermentația: Malțul este supus procesului de fermentație, în care enzimele naturale și drojdiile sunt adăugate în amestecul de malț și apă. Acest proces transformă zaharurile din malț în alcool etilic. Fermentația are loc într-o cuvă specială și poate dura câteva zile, în funcție de specificațiile producătorului.
 4. Distilarea: După fermentație, lichidul rezultat, numit și "must", este supus distilării. Acest proces implică încălzirea mustului pentru a separa alcoolul de alte substanțe și impurități. Distilarea se realizează de obicei într-o coloană de distilare sau într-un alambic, permițând obținerea unui alcool de înaltă puritate.
 5. Filtrarea și purificarea: După distilare, vodka este supusă unei etape de filtrare și purificare pentru a elimina eventualele impurități rămase. Aceasta poate include utilizarea de filtre din cărbune activ sau alte metode specifice ale producătorului pentru a obține o vodcă clară și pură.
 6. Diluarea și îmbutelierea: După filtrare, vodka este adesea diluată cu apă purificată pentru a obține nivelul de alcool dorit și gustul final. Apoi, băutura este îmbuteliată în sticle de calitate superioară, etichetată și pregătită pentru distribuție și consum.

Acestea sunt etapele generale ale procesului de producție al Vodkăi Hanacka Pure Spirit. Este important să menționăm că fiecare producător poate avea propriile sale tehnici și secrete în ceea ce privește producția, astfel încât detalii specifice pot varia în funcție de marcă și de rețeta utilizată.

ISTORIA BRANDULUI

Hanacka este un brand de vodka cunoscut, care provine din Cehia. Acest brand are o istorie îndelungată și o reputație solidă în industria băuturilor alcoolice.

Istoria Hanacka începe în anul 1868, când a fost înființată distileria Moravská Slivovice, situată în regiunea Haná din Cehia. Distileria și-a câștigat repede faima prin producția de țuică de prună, dar în timp, au început să producă și alte băuturi alcoolice, inclusiv vodka.

Vodka Hanacka este rezultatul experienței și expertizei acumulate de-a lungul timpului de către distileria Moravská Slivovice. Aceasta este obținută prin distilarea selectivă a cerealelor de înaltă calitate și prin utilizarea unei metode tradiționale de producție. Procesul de distilare și filtrare este atent monitorizat pentru a asigura obținerea unei vodke fine și pure.

Calitatea superioară a brand-ului de vodka Hanacka a fost recunoscută de-a lungul anilor, iar brandul a câștigat mai multe premii internaționale pentru gustul și calitatea sa excepționale. Această vodka se remarcă prin puritatea sa, gustul delicat și finisajul neted.

Review-uri Hanacka Silver Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun