ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Viru Valge Standard Vodka 1L

Viru Valge Standard Vodka 1L - 1
Viru Valge Standard Vodka 1L
79,99 lei
Fără TVA: 67,22 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23515

CARACTERISTICI Viru Valge Standard Vodka 1L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj1L
Tara de origineEstonia

Descrierea produsului Viru Valge Standard Vodka 1L

CARACTERISTICI

Vodka Viru Valge Standard este o băutură alcoolică cu origini dintr-un ținut pur, unde nopțile de vară parcă nu se sfârșesc niciodată. Iată câteva caracteristici ale acestei băuturi alcoolice:

 • Origine: Aceasta vodkă nordică autentică se dezvoltă într-un mediu lipsit de industrii mari și orașe aglomerate. Studiile arată că această regiune are cel mai curat aer din lume.
 • Legenda istorică: Legenda Vodka Viru Valge este strâns legată de un personaj emblematic - trompetistul. De la începuturile sale, trompetistul a devenit parte integrantă a identității acestei băuturi. El face tot ce îi stă în putință pentru a aduce oamenii împreună, iar oamenii vin de pretutindeni pentru a răspunde chemării lui. Tradiția suflatului în trompetă pentru a aduna oamenii împreună este veche de secole în folclorul nordic.
 • Proces de producție: Procesul de producție al Vodka Viru Valge pune accent pe ingrediente locale de cea mai bună calitate. Cerealele estoniene și apa cristalină pregătită special aduc o puritate autentică în gustul acestei băuturi. Prin procesarea cu carbune activ și filtrarea atentă, Vodka Viru Valge capătă o puritate caracteristică deosebită.
 • Ingrediente: Vodka Viru Valge este produsa din alcool distilat din cereale estoniene pure și apă cristalină din adâncurile pământului. Filtrarea cu cărbune activ oferă acestei băuturi un gust moale și curat, transformând-o într-un produs cu adevărat autentic.
 • Gust: Această vodkă renumită din Estonia are un gust moale și neutru, cu o aromă subtilă. Este realizată din cereale estoniene folosind un sistem modern și inovator de filtrare cu cărbune. În anul 2010, a fost desemnată drept cea mai bună băutură alcoolică din Estonia.

Vodka Viru Valge Standard este o băutură alcoolică cu origini nordice autentice, care se remarcă prin gustul sau moale și puritatea caracteristică. Inspirată din tradiția folclorului nordic, aceasta vodka își adună oamenii împreună, aducând bucurie și savoare.

PREMII

De-a lungul timpului, Vodka Viru Valge Standard a câștigat nu doar aprobarea celor mai exigenți experți, ci și o serie de premii prestigioase. Printre victoriile sale cele mai importante se numără cele obținute la International Wine and Spirit Competition si International Spirits Competition. De asemenea, a câștigat numeroase premii locale:

  • 2000: "Gustul Estonian Aprobat"
  • 2009: "Gustul Aprobat"
  • 2010: Vodka Viru Valge este desemnată drept cea mai bună bautură alcoolică din Estonia
  • 2014: Vodka Viru Valge câștigă medalia de aur la IWSC (International Wine and Spirit Competition)
  • 2015: Vodka Viru Valge câștigă medalia de aur la SIP Awards (Spirit International Prestige)
  • 2016: Vodka Viru Valge câștigă medalia de argint la SIP Awards și premiul "Choice Consumers' Awards"
  • 2022: Vodka Viru Valge jubilee obține medalia de argint în categoria "Vodka" la competiția "Cel mai bun produs alcoolic 2022"

Aceste premii demonstrează calitatea excepțională și gustul autentic al Vodka Viru Valge Standard, recunoscute atât la nivel internațional, cât și la nivel local. Alegând această vodka, vei avea garanția unei experiențe deosebite, apreciate și răsplătite de experți din industria băuturilor alcoolice.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Liviko este o companie producătoare de băuturi alcoolice cu sediul în Estonia. Aceasta are o istorie impresionantă, fiind înființată în anul 1898 de către Alfred de la Chapelle, un antreprenor eston de origine franceză. De la Chapelle a avut visul de a produce băuturi alcoolice de calitate superioară în Estonia, iar acest vis s-a transformat în realitate odată cu înființarea distileriei Liviko.

În primii ani, distileria Liviko a produs în principal vodcă și coniac, devenind una dintre cele mai cunoscute și respectate branduri de băuturi alcoolice din Estonia. De-a lungul timpului, compania și-a diversificat gama de produse, adăugând în portofoliu și alte băuturi alcoolice precum gin, lichioruri și băuturi răcoritoare cu conținut de alcool.

În anii '90, după prăbușirea Uniunii Sovietice, Liviko a trebuit să facă față unor provocări majore și să se adapteze la noile condiții de pe piață. Compania a reușit să-și consolideze poziția și să devină lider pe piața băuturilor alcoolice din Estonia.

Calitatea produselor Liviko este recunoscută în întreaga lume. Distileria utilizează tehnologii moderne și metode tradiționale de producție, punând un mare accent pe selecția atentă a materiilor prime și respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Alegerea ingredientelor de cea mai bună calitate și atenția la detalii sunt principii fundamentale pentru Liviko.

Astăzi, Liviko este un brand apreciat nu doar în Estonia, ci și pe plan internațional. Compania exportă produsele sale în peste 40 de țări din întreaga lume, aducând înalte standarde de calitate și tradiție în industria băuturilor alcoolice.

Review-uri Viru Valge Standard Vodka 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun