ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Jura The Paps 19 ani Island Single Malt Scotch Whisky 0.7L

Jura The Paps 19 ani Island Single Malt Scotch Whisky 0.7L - 1
Jura The Paps 19 ani Island Single Malt Scotch Whisky 0.7L
611,99 lei
Fără TVA: 514,28 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 25558

CARACTERISTICI Jura The Paps 19 ani Island Single Malt Scotch Whisky 0.7L

Alcool45.6%
CategorieIsland Single Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneIsland
Tara de origineScotia
Vechime19 ani

Descrierea produsului Jura The Paps 19 ani Island Single Malt Scotch Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

La capătul călătoriei în inima insulei Jura, oricine poate descoperi ceva cu totul special: Muntele Sacru, Muntele Sunetului și Muntele de Aur. Acestea sunt Paps of Jura, cele trei vârfuri ale insulei Jura, care se înalță spectaculos deasupra peisajului, cucerind respectul atât al vizitatorilor, cât și al comunității mici de insulă.

Whisky-ul care poartă numele acestor vârfuri are o însemnătate la fel de profundă ca și ele. Acest single malt Jura de 19 ani este inițial maturat în butoaie de lemn de stejar american ex-bourbon, după care primește un finisaj special în butoaie care au conținut anterior un uimitor sherry Pedro Ximénez de 40 de ani. Acest whisky bogat, dulce și condimentat oferă arome de prăjitură cu ghimbir, vanilie, pară condimentată și glazură balsamică, urmate de o notă de încheiere lungă, cu arome de nuci.

  • Culoare: Auriu mahon intens.
  • Miros: Arome de prăjitură cu ghimbir, vanilie și balsamic.
  • Gust: Note de pară condimentată, sirop de smochine și nuci prăjite.
  • Finish: Maturat timp de 19 ani în butoaie de lemn de stejar american ex-bourbon și apoi îmbogățit printr-un finisaj complex în butoaie de sherry Pedro Ximénez selectate manual, care au conținut anterior vinuri PX Sherry de 40 de ani.

Această băutură deosebită oferă o experiență gustativă unică, îmbinând frumusețea muntelui cu aromele complexe ale sherry-ului Pedro Ximénez. Este un whisky care merită savurat cu atenție, oferind o experiență bogată și profundă în fiecare înghițitură. Cu siguranță, Jura The Paps 19 ani este unul dintre cele mai distinse whisky-uri pe care le puteți achiziționa și va delecta cu siguranță pasionații de whisky cu aromele sale complexe și bogate.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Jura are o istorie care se întinde pe mai mult de două secole și este strâns legată de insula Jura din Scoția. Această insulă remarcabilă, situată la doar 60 de mile de continent, oferă o poveste fascinantă despre cum un loc izolat a dat naștere unei tradiții bogate în producția de whisky.

Totul a început în 1810, când distileria Jura a fost înființată pentru prima dată. De-a lungul decadelor, producția de whisky s-a dezvoltat pe insulă, devenind o sursă importantă de venit pentru locuitori. Cu toate acestea, spre sfârșitul secolului al XIX-lea, distileria a fost închisă și insula a cunoscut o perioadă de stagnare economică.

Cu toate acestea, în anul 1963, un moment crucial a marcat renașterea distileriei Jura și, implicit, a insulei în sine. Distileria a fost redeschisă, ceea ce a reprezentat o schimbare semnificativă pentru viața comunității locale. Această decizie a adus prosperitate, cu aproape fiecare familie de pe insulă având acum cel puțin un membru care este implicat în producția de whisky sau în industria turismului legată de acesta.

Astăzi, distileria Jura este o parte integrală a vieții insulei. Fiecare înghițitură de whisky Jura este o mărturie a tradiției și a pasiunii locuitorilor pentru producția de whisky. Acești oameni dedicați au reușit să creeze un whisky de înaltă calitate, cunoscut pentru aromele sale distincte și pentru caracterul său inconfundabil.

Review-uri Jura The Paps 19 ani Island Single Malt Scotch Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun