ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Isle Of Jura

Brand: Isle Of Jura
CARACTERISTICILa capătul călătoriei în inima insulei Jura, oricine poate descoperi ceva cu totul special: Muntele Sacru, Muntele Sunetului și Muntele de Aur. Acestea sunt Paps of Jura, cele trei vârfuri ale insulei Jura, care se înalță spectaculos deasupra peisajului, cucerind respectul atât al vizi..
611,99 lei
Fără TVA:514,28 lei
Brand: Isle Of Jura
CARACTERISTICICu o tradiție de 16 ani de îngrijire și maturare, Whisky-ul Jura Diurachs Own 16 ani este o băutură alcoolică scotiană de excepție care încântă simțurile într-un mod unic. Fiecare înghițitură este o călătorie în lumea bogată a aromelor și gusturilor, iar în cele ce urmează, vă vom dezv..
273,95 lei
Fără TVA:230,21 lei
Brand: Isle Of Jura
CARACTERISTICIAceasta editie speciala a single malt-ului Jura Superstition este un omagiu adus istoriei si superstitiilor insularilor. Insula Jura, unde este produsa aceasta bautura, are o istorie bogata si oamenii de aici au fost mereu legati de credinte si superstitii. Acest whisky a fost denumit ..
165,64 lei
Fără TVA:139,19 lei
Brand: Isle Of Jura
CARACTERISTICIÎn inima insulei Jura, o comunitate mică trăiește și lucrează într-un peisaj sălbatic, iar singura lor cale de navigație este reprezentată de un drum unic. Acest drum străbate sălbăticia insulei, urmând linia țărmului spre sud, apoi înconjoară coasta și ajunge până la Distileria Jura, ..
305,99 lei
Fără TVA:257,13 lei
Brand: Isle Of Jura
CARACTERISTICICu un peisaj mistic și o istorie bogată, insula Jura este casa distileriei Jura, unde se naște un whisky cu adevărat special - Jura The Sound. Acest whisky încântător are caracteristici distinctive ce îl fac să se remarce în lumea băuturilor alcoolice. Află mai multe despre aromele și ..
234,59 lei
Fără TVA:197,13 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)