Cu o poveste ce își are debutul în 1843, Glenmorangie este un brand care se mândrește cu creativitatea și abilitățile dezvoltate de-a lungul generațiilor pentru a produce unul din cele mai cunoscute whisky-uri din lume.
Distileria din orașul Tain, Scoția, transpune farmecul local și dedicarea oamenilor de producție în savoarea fiecărei sticle de whisky. Apa folosită din sursă proprie (Izvorul Tarlogie) este cel mai mare atu din procesul de obținere a whisky-ului, datorită conținutului ridicat de minerale, care îmbunătățesc aroma acestuia, iar distilatoarele din cupru dețin recordul de înălțime în Scoția, având echivalentul înălțimii unei girafe, fapt care oferă mai mult spațiu pentru dezvoltarea gustului.
Astfel ia naștere băutura delicată cu iz fructat care va îmbătrâni în butoaie de stejar, special concepute după criteriile indicate de experții Glenmorangie.
Istoria Glenmorangie incepe inca din anul 1843 cand fermierul William Matheson si sotia sa Anne si-au urmat visele si au fondat distileria Glenmorangie. Alambicurile de cupru in care se distileaza whisky-ul sunt de cea mai buna calitate si provin din Scotia, ceea ce ajuta astfle la obitinerea unor s..
In 1843 William Matheson a fondat distileria Glenmorangie in regiunea Highlands din Scotia. Inspirat de imprejurimile pasnice de langa distilerie, de pe malul Dornoch Firth, el a scos la iveala un whisky unic minunat, complex si exceptional de neted. De atunci cei de la Glenmorangie si-au urmarit me..
Distileria Glemorangie a fost fondata de William Matheson, in anul 1843, in regiunea Highlands din Scotia. Inspirat de imprejurimile pasnice de langa distilerie, de pe malul Dornoch Firth, el a scos la iveala un whisky pionier unic minunat, complex si exceptional de neted. De atunci cei de la Glenmo..
In 1843 William Matheson a fondat distileria Glenmorangie in regiunea Highlands din Scotia. Inspirat de imprejurimile pasnice de langa distilerie, de pe malul Dornoch Firth, el a scos la iveala un whisky pionier unic minunat, complex si exceptional de neted. De atunci cei de la Glenmorangi..
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate