Zacapa Centenario 23 ani este realizat dintr-un amestec artizanat de romuri invechite intre 6 si 23 de ani in Guatemala, maturat cu excelenta la 2300 m deasupara marii in muntii Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire si creaza un rom nuantat si unic.Procesul de imbatranire..
Romul Zacapa este o opera de arta a calitatii, a bogatiei, a rabdarii si a amestecului fiind artizanat in Guatemala. Imbatranit cu excelenta isi amplifica aroma la 2300 m deasupra nivelului marii in muntii din Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire.Desavarsirea acestui rom..
Romul Zacapa este o opera de arta a calitatii, a bogatiei, a rabdarii si a amestecului fiind artizanat in Guatemala. Dupa distilare, maturarea cu excelenta isi amplifica aroma deasupra norilor la 2300 m unde face posibil ca aromele marete sa atinga perfectiunea. Zacapa Centenario XO rezulta din ames..