Unele dintre aceste module cookie sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să vă îmbunătățim experiența prin furnizarea de informații despre modul în care este utilizat site-ul.
Zacapa Centenario 23 ani este realizat dintr-un amestec artizanat de romuri invechite intre 6 si 23 de ani in Guatemala, maturat cu excelenta la 2300 m deasupara marii in muntii Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire si creaza un rom nuantat si unic.Procesul de imbatranire..
Romul Zacapa este o opera de arta a calitatii, a bogatiei, a rabdarii si a amestecului fiind artizanat in Guatemala. Imbatranit cu excelenta isi amplifica aroma la 2300 m deasupra nivelului marii in muntii din Guatemala unde aerul puternic incetineste procesul de imbatranire.Desavarsirea acestui rom..
Romul Zacapa este o opera de arta a calitatii, a bogatiei, a rabdarii si a amestecului fiind artizanat in Guatemala. Dupa distilare, maturarea cu excelenta isi amplifica aroma deasupra norilor la 2300 m unde face posibil ca aromele marete sa atinga perfectiunea. Zacapa Centenario XO rezulta din ames..
Romul Zacapa a fost creat in anul 1976, cu ocazia celebrarii a 100 de ani de la infiintarea orasului Zacapa. Spre deosebire de majoritatea romurilor care sunt fabricate din melasa, romurile Zacapa sunt fabricate folosind prima presa de trestie de zahar. Procesul de fermentare foloseste o tulpina de ..