Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse
Datorită zilelor libere naționale toate comenzile plasate în intervalul 26 noi.-1 dec. vor fi livrate în perioada 2-3 decembrie.


Zipfer

Bazele unei povesti de succes au fost puse de Franz Schaup in anul 1858 cand a fondat mica sa fabrica de bere privata in inima Austriei. In primii ani de la infiintare Fabrica de bere Zipfer a continuat si s-a dezvoltat rapid, reusind sa creasca productia anuala. Franz Schaup nu se astepta ca mica sa fabrica de bere sa devina una dintre mai de succes fabrici de bere din Austria de-a lungul anilor. Utilizarea atenta a resurselor si fabricarea hameiului natural au fost intotdeauna in centru atentiei, dar si pastrarea tipului original de fabricare a berii. La fabrica de bere Zipfer, berea este o pasiune si fabricarea ei mai mult decat o simpla munca.

Zipfer Hell Alkoholfrei 0.5L
Discount 10% la
toate produsele!
-10 %
Disponibilitate: In Stoc
Fabrica de bere Zipfer a fost infiintata de Franz Schaup in anul 1858 in inima Austriei. Franz Schaup nu se astepta ca mica sa fabrica de bere sa devina una dintre mai de succes fabrici de bere din Austria de-a lungul anilor. Utilizarea atenta a resurselor si fabricarea hameiului natural au fost int..
6,29 lei 6,99 lei
Fără TVA:5,77 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate