ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

A.H.Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Cutie Rom 0.7L

A.H.Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Cutie Rom 0.7L - 1
A.H.Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Cutie Rom 0.7L
191,56 lei
Fără TVA: 160,98 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 6235

CARACTERISTICI A.H.Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Cutie Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom Premium
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineDanemarca

Descrierea produsului A.H.Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Cutie Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Romul A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal este cu siguranță o alegere excelentă. Acest rom este un produs de înaltă calitate și a fost distins cu Medalia de Aur la Expoziția Mondială de la Copenhaga din 1888, ceea ce confirmă prestigiul și valoarea sa. Caracteristicile acestui rom includ:

  • Arome bogate: A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal oferă arome complexe și bogate, rezultate dintr-o combinație de ingrediente de calitate superioară și procese de distilare atent controlate. Aromele de caramel, vanilie, ciocolată, condimente și fructe uscate se îmbină armonios, oferind o experiență olfactivă rafinată.
  • Gust echilibrat: Romul are un gust echilibrat și sofisticat, în care aromele dulci și condimentate se îmbină armonios. Notele de vanilie și caramel se combină cu accentele subtile de fructe uscate și condimente, oferind o experiență gustativă complexă și plăcută.
  • Finisaj lung: A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal are un finisaj lung și plăcut. Aromele persistă pe palatin și oferă o senzație caldă și reconfortantă.
  • Prezentare elegantă: Romul este prezentat într-o sticlă elegantă, cu un design clasic și sofisticat. Ambalajul reflectă istoria și tradiția mărcii A.H. Riise, conferind produsului un aspect de lux.

A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal este un rom de lux, iar meritul său este incontestabil, deoarece vă oferă o experiență senzațională prin aromele sale complexe și gustul rafinat. Cu toate acestea, roumul premium A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal este o modalitate de a vă bucura de un produs de calitate superioară, apreciat și recunoscut pentru valoarea sa.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Romul A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal este produs printr-un proces meticulos, începând de la selecția ingredientelor până la maturare și îmbuteliere. Melasa de cea mai înaltă calitate, trestia de zahăr și apa pură sunt prelucrate și fermentate pentru a obține "vinul de melasă". Acesta este distilat cu grijă, folosind tehnici tradiționale, pentru a separa alcoolul de alte substanțe. Romul obținut este apoi maturat în butoaie de lemn de calitate superioară, de obicei din stejar, unde capătă arome și caracteristici speciale în timpul perioadei îndelungate de maturare. Maestrul distilator adaugă cu atenție diferitele loturi de rom atent selectate, obținând gustul și calitatea dorite. Produsul finit este îmbuteliat cu grijă, menținându-se ambalajul elegant și distins.

Aceste etape esențiale contribuie la creația unui rom de calitate superioară, apreciat pentru aromele rafinate și gustul excepțional pe care îl oferă.

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria A.H. Riise este într-adevăr o distilerie cu o istorie bogată și prestigiu. Ea poartă numele fondatorului său, Albert Heinrich Riise, un farmacist danez care a trăit între anii 1810 și 1882. A.H. Riise a fost un pionier în domeniul medicinei tropicale și a devenit cunoscut pentru contribuțiile sale în tratarea bolilor tropicale, în special a malariei, pe insula St. Thomas din Insulele Virgine Americane.

În timp ce lucra pe insula St. Thomas, A.H. Riise a dezvoltat și o pasiune pentru distilarea romului. El a combinat cunoștințele sale medicale cu expertiza sa în farmacie pentru a crea diferite tipuri de rom care ar putea fi utilizate atât în scopuri medicinale, cât și pentru consumul de zi cu zi. Romul lui Riise a câștigat rapid popularitate și reputație pe insulă și în afara ei.

Distileria A.H. Riise a fost înființată oficial în 1838 și a devenit renumită pentru producerea unor romuri de înaltă calitate, cu arome distincte și bogate. Utilizând ingrediente precum melasa, trestie de zahăr și apă pură, distileria a creat rețete unice și a implementat procese de distilare atent controlate pentru a obține produse de calitate superioară.

Romurile A.H. Riise sunt cunoscute și pentru îmbutelierea elegantă și prezentarea sofisticată. Etichetele și ambalajele lor păstrează adesea un stil clasic, cu elemente care amintesc de istoria și tradiția din Insulele Virgine Americane.

Astăzi, A.H. Riise este considerată o marcă de lux în lumea romului și produsele lor sunt apreciate în întreaga lume pentru calitatea lor excepțională. De la romurile de bază până la edițiile limitate și romurile îmbătrânite în butoaie de lemn prețios, distileria A.H. Riise continuă să ofere experiențe deosebite pentru iubitorii de rom din întreaga lume.

Review-uri A.H.Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Cutie Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun