ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

A.H.Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence Rom 0.7L

A.H.Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence Rom 0.7L - 1
A.H.Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence Rom 0.7L
459,37 lei
Fără TVA: 386,03 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 21615

CARACTERISTICI A.H.Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence Rom 0.7L

Alcool42%
CategorieRom Premium
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineDanemarca

Descrierea produsului A.H.Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Romul A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence este, într-adevăr, un rom remarcabil, recunoscut pentru calitatea sa superioară și apreciat pentru gustul său excepțional. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:

  • Arome complexe: A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence oferă arome complexe și bogate, care încântă simțurile. Notele de caramel, vanilie, cacao, condimente și fructe uscate se îmbină într-un mod armonios, oferind o experiență olfactivă rafinată și plăcută.
  • Gust sofisticat: Romul impresionează prin gustul său sofisticat și echilibrat. Aromele dulci de caramel și vanilie se completează cu nuanțe subtile de ciocolată și condimente, oferind o experiență gustativă complexă și satisfăcătoare.
  • Finisaj lung și plăcut: Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence are un finisaj lung și plăcut. Aromele persistă pe palatin, lăsând o senzație caldă și reconfortantă.
  • Textură catifelată: Romul are o textură catifelată și moale, ceea ce contribuie la experiența senzorială plăcută.
  • Prezentare elegantă: Ambalajul romului Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence este elegant și rafinat, reflectând atenția la detalii și prestigiul mărcii A.H. Riise. Sticla și designul său sunt concepute pentru a sublinia natura sa premium și pentru a adăuga un aspect distinctiv.

Romul A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence este considerat unul dintre cele mai fine romuri de lux disponibile, apreciat atât de cunoscătorii de rom, cât și de colecționari. Cu aromele sale complexe și gustul rafinat, este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență deosebită în lumea romului.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Romul A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence este un produs remarcabil, obținut prin procese atent controlate și etape de producție meticuloase. În acest proces, fiecare pas este esențial pentru a obține un rom de înaltă calitate.

În primul rând, selecția meticuloasă a materiilor prime de cea mai bună calitate este o etapă crucială. A.H. Riise utilizează ingrediente premium, precum melasa și trestie de zahăr de calitate superioară, pentru a obține baza romului. Aceste ingrediente asigură un gust deosebit și o aromă bogată.

După obținerea bazei, procesul de fermentație are loc, în care zaharurile din melasă sunt convertite în alcool. Acest proces este controlat atent pentru a obține rezultate consistente și pentru a menține aromele și calitățile dorite ale romului.

Următorul pas esențial este distilarea. Distileria A.H. Riise folosește tehnici de distilare tradiționale și moderne, având grijă să obțină distilate de înaltă calitate. Acest proces permite separarea și eliminarea impurităților, astfel încât romul să fie curat și clar.

După distilare, urmează perioada de îmbătrânire în butoaie de lemn. A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence este supus unei maturări îndelungate, în care romul stă în butoaie de lemn prețios, cum ar fi stejarul. În timpul acestui proces de îmbătrânire, romul își dezvoltă aromele complexe, iar aromele lemnului își imprimă caracterul distinct.

Nu în ultimul rând, expertiza blenderului este crucială pentru a crea o armonie perfectă între diferitele loturi de rom îmbătrânite. Această etapă implică amestecarea atentă a distilatelor de calitate superioară pentru a obține profilul gustativ dorit și o consistență uniformă în fiecare sticlă de Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence.

Prin urmare, A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence reprezintă rezultatul meticulos al proceselor de selecție a ingredientelor, fermentație, distilare, îmbătrânire și amestecare atentă, toate fiind esențiale pentru a oferi un rom de calitate superioară, apreciat pentru aroma sa rafinată și gustul excepțional.

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria A.H. Riise este într-adevăr o distilerie cu o istorie bogată și prestigiu. Ea poartă numele fondatorului său, Albert Heinrich Riise, un farmacist danez care a trăit între anii 1810 și 1882. A.H. Riise a fost un pionier în domeniul medicinei tropicale și a devenit cunoscut pentru contribuțiile sale în tratarea bolilor tropicale, în special a malariei, pe insula St. Thomas din Insulele Virgine Americane.

În timp ce lucra pe insula St. Thomas, A.H. Riise a dezvoltat și o pasiune pentru distilarea romului. El a combinat cunoștințele sale medicale cu expertiza sa în farmacie pentru a crea diferite tipuri de rom care ar putea fi utilizate atât în scopuri medicinale, cât și pentru consumul de zi cu zi. Romul lui Riise a câștigat rapid popularitate și reputație pe insulă și în afara ei.

Distileria A.H. Riise a fost înființată oficial în 1838 și a devenit renumită pentru producerea unor romuri de înaltă calitate, cu arome distincte și bogate. Utilizând ingrediente precum melasa, trestie de zahăr și apă pură, distileria a creat rețete unice și a implementat procese de distilare atent controlate pentru a obține produse de calitate superioară.

Romurile A.H. Riise sunt cunoscute și pentru îmbutelierea elegantă și prezentarea sofisticată. Etichetele și ambalajele lor păstrează adesea un stil clasic, cu elemente care amintesc de istoria și tradiția din Insulele Virgine Americane.

Astăzi, A.H. Riise este considerată o marcă de lux în lumea romului și produsele lor sunt apreciate în întreaga lume pentru calitatea lor excepțională. De la romurile de bază până la edițiile limitate și romurile îmbătrânite în butoaie de lemn prețios, distileria A.H. Riise continuă să ofere experiențe deosebite pentru iubitorii de rom din întreaga lume.

Review-uri A.H.Riise Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun