ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

A.H.Riise Black Barrel Navy Spiced Rom 0.7L

A.H.Riise Black Barrel Navy Spiced Rom 0.7L - 1
A.H.Riise Black Barrel Navy Spiced Rom 0.7L
154,44 lei
Fără TVA: 129,78 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 3359

CARACTERISTICI A.H.Riise Black Barrel Navy Spiced Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom Premium
Litraj0.7L
StilDark Spiced
Tara de origineDanemarca

Descrierea produsului A.H.Riise Black Barrel Navy Spiced Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Romul A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced este cu siguranță o alegere interesantă. Este un rom de calitate, apreciat pentru aromele sale îndrăznețe și pentru gustul său distinct. Iată câteva dintre caracteristicile sale:

  • Arome condimentate intense: Black Barrel Navy Spiced oferă arome condimentate intense, cu note dominante de scorțișoară, cuișoare și vanilie. Aceste arome condimentate adaugă un nivel suplimentar de complexitate și profunzime gustului.
  • Gust plin de caracter: Romul are un gust plin de caracter, în care aromele condimentate sunt echilibrate cu note subtile de caramel și fructe uscate. Această combinație conferă romului o personalitate distinctă și o experiență gustativă memorabilă.
  • Textură catifelată: Black Barrel Navy Spiced are o textură catifelată și bogată. Aceasta se datorează procesului de distilare atent controlat și îmbinării armonioase a ingredientelor.
  • Finisaj lung și plăcut: Romul are un finisaj lung și plăcut, în care aromele persistă delicat pe palatin. Finisajul oferă o senzație caldă și satisfăcătoare.
  • Versatilitate în cocktailuri: Datorită profilului său condimentat și gustului distinct, Black Barrel Navy Spiced este un rom versatil care poate fi utilizat într-o varietate de cocktailuri. Poate adăuga adâncime și complexitate băuturilor mixate.

Este important de menționat că romul A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced se remarcă prin aromele condimentate intense și caracterul său distinct. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază romurile cu arome puternice și caută o experiență gustativă îndrăzneață.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Romul A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced este un sortiment apreciat și plăcut al distileriei A.H. Riise. Procesul de obținere a acestui rom implică etape atent controlate pentru a obține o băutură de calitate superioară.

În primă etapă, se realizează selecția și amestecul ingredientelor, adică a romurilor de bază distilate și îmbătrânite în butoaie de lemn de înaltă calitate. Aceste romuri sunt apoi amestecate cu grijă pentru a se obține profilul gustativ și aromele specifice ale sortimentului.

Următorul pas constă în îmbogățirea romului cu condimente și arome. Se adaugă ingrediente precum scorțișoară, cuișoare, ghimbir și alte mirodenii, care completează gustul romului. Această combinație de condimente oferă sortimentului Black Barrel Navy Spiced caracterul său distinctiv.

După amestecare, romul este supus unei maturări suplimentare în butoaie de lemn. Acest proces adaugă profunzime aromei și gustului, permitând ingredientelor să se integreze într-un mod armonios.

După maturare, romul este filtrat pentru a înlătura impuritățile și a obține claritatea și culoarea dorită. Ulterior, este îmbuteliat în sticle elegante și sigilate, pregătit pentru distribuție și consum.

Rezultatul final este romul A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced, apreciat pentru gustul său echilibrat, în care aromele condimentate se îmbină armonios cu dulceața și caracterul romului. Procesele atent controlate, de la selecția ingredientelor, amestecare și maturare suplimentară, până la filtrare și îmbuteliere, contribuie la crearea unei băuturi deosebite, ce oferă o experiență plăcută și complexă la degustare.

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria A.H. Riise este într-adevăr o distilerie cu o istorie bogată și prestigiu. Ea poartă numele fondatorului său, Albert Heinrich Riise, un farmacist danez care a trăit între anii 1810 și 1882. A.H. Riise a fost un pionier în domeniul medicinei tropicale și a devenit cunoscut pentru contribuțiile sale în tratarea bolilor tropicale, în special a malariei, pe insula St. Thomas din Insulele Virgine Americane.

În timp ce lucra pe insula St. Thomas, A.H. Riise a dezvoltat și o pasiune pentru distilarea romului. El a combinat cunoștințele sale medicale cu expertiza sa în farmacie pentru a crea diferite tipuri de rom care ar putea fi utilizate atât în scopuri medicinale, cât și pentru consumul de zi cu zi. Romul lui Riise a câștigat rapid popularitate și reputație pe insulă și în afara ei.

Distileria A.H. Riise a fost înființată oficial în 1838 și a devenit renumită pentru producerea unor romuri de înaltă calitate, cu arome distincte și bogate. Utilizând ingrediente precum melasa, trestie de zahăr și apă pură, distileria a creat rețete unice și a implementat procese de distilare atent controlate pentru a obține produse de calitate superioară.

Romurile A.H. Riise sunt cunoscute și pentru îmbutelierea elegantă și prezentarea sofisticată. Etichetele și ambalajele lor păstrează adesea un stil clasic, cu elemente care amintesc de istoria și tradiția din Insulele Virgine Americane.

Astăzi, A.H. Riise este considerată o marcă de lux în lumea romului și produsele lor sunt apreciate în întreaga lume pentru calitatea lor excepțională. De la romurile de bază până la edițiile limitate și romurile îmbătrânite în butoaie de lemn prețios, distileria A.H. Riise continuă să ofere experiențe deosebite pentru iubitorii de rom din întreaga lume.

Review-uri A.H.Riise Black Barrel Navy Spiced Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun