ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

A.H.Riise Reserve 175th Anniversary XO Cutie Rom 0.7L

A.H.Riise Reserve 175th Anniversary XO Cutie Rom 0.7L - 1
A.H.Riise Reserve 175th Anniversary XO Cutie Rom 0.7L
247,19 lei
Fără TVA: 207,72 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 3749

CARACTERISTICI A.H.Riise Reserve 175th Anniversary XO Cutie Rom 0.7L

Alcool42%
CategorieRom Premium
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineDanemarca
TipX.O.

Descrierea produsului A.H.Riise Reserve 175th Anniversary XO Cutie Rom 0.7L

CARACTERISTICI

Romul A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO este cu adevărat un rom excepțional, cunoscut pentru calitatea sa superioară și apreciat pentru gustul său remarcabil. Iată câteva dintre caracteristicile sale distincte:

  • Arome complexe: A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO oferă arome complexe și sofisticate. Notele de caramel, ciocolată, vanilie, fructe uscate și condimente se împletesc armonios, creând o experiență olfactivă deosebită.
  • Gust rafinat: Romul impresionează prin gustul său rafinat și echilibrat. Aromele dulci de caramel și vanilie sunt completate de nuanțe subtile de ciocolată și condimente, oferind o experiență gustativă profundă și satisfăcătoare.
  • Finisaj lung și plăcut: Non Plus Ultra Ambre D'or Excellence are un finisaj lung și plăcut. Aromele persistă în gură, lăsând o senzație caldă și reconfortantă.
  • Complexitate și profunzime: Romul A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO impresionează prin complexitatea sa și profunzimea aromelor și gustului. Fiecare înghițitură dezvăluie straturi subtile de arome și texturi, oferind o experiență plină de descoperiri și satisfacție.
  • Prezentare exclusivă: Ambalajul cutiei 0.7L a romului A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO este elegant și distinctiv. Designul său reflectă prestigiul și valoarea produsului, oferind o prezentare deosebită și perfectă pentru a fi oferită ca un cadou special.

Romul A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO este considerat o alegere excelentă pentru iubitorii de romuri de calitate superioară. Cu aromele sale complexe, gustul rafinat și finisajul lung, acest rom este o experiență deosebită pentru cei care apreciază luxul și rafinamentul.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Romul A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO este un rom deosebit, creat prin procese atent monitorizate și etape esențiale de producție. Fiecare etapă este crucială pentru a obține un rom de calitate superioară.

În început, selecția meticuloasă a materiilor prime de cea mai bună calitate joacă un rol fundamental. A.H. Riise folosește ingrediente premium, cum ar fi melasa și trestia de zahăr de înaltă calitate, pentru a crea baza romului. Aceste ingrediente asigură un gust și o aromă remarcabile.

După obținerea bazei, are loc procesul de fermentație, în care zaharurile din melasă se transformă în alcool. Acest proces este monitorizat cu atenție pentru a obține rezultate consistente și pentru a păstra aromele și calitățile dorite ale romului.

Următoarea etapă crucială este distilarea. Distileria A.H. Riise folosește tehnici de distilare tradiționale, dar și moderne, asigurându-se că obține distilate de cea mai înaltă calitate. Acest proces permite separarea și eliminarea impurităților, garantând un rom curat și limpede.

După distilare, urmează perioada de îmbătrânire în butoaie de lemn. Romul A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO este îmbătrânit în butoaie de lemn de cea mai înaltă calitate, precum stejarul, pentru o perioadă semnificativă de timp. În timpul acestui proces de îmbătrânire, romul își dezvoltă aromele complexe și primește influența notelor lemnoase distincte.

Nu în ultimul rând, experiența și priceperea maestrului amestecător sunt cruciale pentru a obține o armonie perfectă între diferitele distilate îmbătrânite. Această etapă implică amestecarea atentă a distilatelor de cea mai înaltă calitate, pentru a obține profilul gustativ dorit și pentru a conferi consistență și echilibru fiecărei sticle de A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO.

Prin urmare, A.H. Riise Reserve 175th Anniversary XO reprezintă rezultatul atent al proceselor de selecție a ingredientelor, fermentație, distilare, îmbătrânire și amestecare, toate având un rol crucial în obținerea unui rom de calitate superioară. Această băutură remarcabilă se evidențiază prin arome complexe și un gust rafinat, fiind apreciată de cunoscătorii și pasionații de romuri de înaltă calitate.

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria A.H. Riise este într-adevăr o distilerie cu o istorie bogată și prestigiu. Ea poartă numele fondatorului său, Albert Heinrich Riise, un farmacist danez care a trăit între anii 1810 și 1882. A.H. Riise a fost un pionier în domeniul medicinei tropicale și a devenit cunoscut pentru contribuțiile sale în tratarea bolilor tropicale, în special a malariei, pe insula St. Thomas din Insulele Virgine Americane.

În timp ce lucra pe insula St. Thomas, A.H. Riise a dezvoltat și o pasiune pentru distilarea romului. El a combinat cunoștințele sale medicale cu expertiza sa în farmacie pentru a crea diferite tipuri de rom care ar putea fi utilizate atât în scopuri medicinale, cât și pentru consumul de zi cu zi. Romul lui Riise a câștigat rapid popularitate și reputație pe insulă și în afara ei.

Distileria A.H. Riise a fost înființată oficial în 1838 și a devenit renumită pentru producerea unor romuri de înaltă calitate, cu arome distincte și bogate. Utilizând ingrediente precum melasa, trestie de zahăr și apă pură, distileria a creat rețete unice și a implementat procese de distilare atent controlate pentru a obține produse de calitate superioară.

Romurile A.H. Riise sunt cunoscute și pentru îmbutelierea elegantă și prezentarea sofisticată. Etichetele și ambalajele lor păstrează adesea un stil clasic, cu elemente care amintesc de istoria și tradiția din Insulele Virgine Americane.

Astăzi, A.H. Riise este considerată o marcă de lux în lumea romului și produsele lor sunt apreciate în întreaga lume pentru calitatea lor excepțională. De la romurile de bază până la edițiile limitate și romurile îmbătrânite în butoaie de lemn prețios, distileria A.H. Riise continuă să ofere experiențe deosebite pentru iubitorii de rom din întreaga lume.


Review-uri A.H.Riise Reserve 175th Anniversary XO Cutie Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun