ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

A.H.Riise Signature Cutie Rom 0.7L

A.H.Riise Signature Cutie Rom 0.7L - 1
A.H.Riise Signature Cutie Rom 0.7L
700,39 lei
Fără TVA: 588,56 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23060

CARACTERISTICI A.H.Riise Signature Cutie Rom 0.7L

Alcool43.9%
CategorieRom Premium
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineDanemarca

Descrierea produsului A.H.Riise Signature Cutie Rom 0.7L

CARACTERISTICI

A.H. Riise Signature Rum reprezintă un veritabil capodopera. Este un amestec unic, fără egal, ce îmbină calitatea și rafinamentul caracteristic băuturilor A.H. Riise, aducând o notă suplimentară deosebită. Fiecare strop de această băutură este precum semnătura pe o operă de artă - distinctiv și memorabil.

  • O capodoperă unică: A.H. Riise Signature este pur și simplu unica în specia sa. Nimic nu implică mai multă angajare decât semnarea numelui pe o coală de hârtie. De aceea, numim acest amestec Premium Signature. Este un blend excepțional, păstrând toate caracteristicile de care ești obișnuit de la A.H. Riise și aducându-le la un alt nivel. Dulceața, blândețea, gustul delicat și aromele se îmbină într-un amestec luxos, obținut doar din cele mai bune butoaie, demn de a sărbători momentele importante din viață.
  • Crearea unui amestec de excepție: Când creează un A.H. Riise, folosim romuri dintr-o gamă largă de butoaie, toate cu vârste și origini diferite. Cu toate acestea, nu toate butoaiele sunt golite până la ultima picătură. Adesea, rămâne un strop de rom incredibil. Este această esență deosebită pe care o folosim pentru a crea amestecul perfect Signature. Fiecare ediție A.H. Riise Signature este produsă în loturi foarte mici, mai puțin de 3000 de sticle. Fiecare butoi este numerotat, la fel ca fiecare sticlă. A.H. Riise Signature este pur și simplu o operă de artă unică - o adevărată capodoperă.
  • Note de degustare: Această băutură oferă o experiență fascinantă. Aromele de fructe tropicale coapte, nucă de cocos și caramel sunt însoțite de note răcoritoare de mentă. Gustul este extrem de complex și incredibil de neted. Notele de citrice glazurate și caisele se împletesc în nucă de cocos prăjită, cu o atingere de eucalipt. Este o simfonie a fructelor tropicale coapte și a caramelului. Notele subtile de mentă adaugă armonie perfectă acestei finisări lungi și de neuitat.
  • Colecția supremă: Numărul de sticle va varia de la un lot la altul, deoarece nu știm niciodată câte sticle putem umple în fiecare lot. Totul depinde de cantitatea de rom de înaltă calitate pe care o avem disponibilă. Ne străduim să prezentăm fiecare blend cât mai aproape posibil de lotul anterior. Rezultatul este aproape identic, dar nu complet identic. Este ca și cum un artist ar crea o capodoperă unică de fiecare dată. Fiecare piesă de artă are mici diferențe pentru că fiecare este unică. La fel se întâmplă și cu A.H. Riise Signature.
  • Demn de colecționat: Pentru colecționari, aceasta este o oportunitate unică de a obține o serie de capodopere A.H. Riise Signature pentru a se bucura de acele mici diferențe unice de la un lot la altul.
  • Semnătura A.H. Riise: Rumul A.H. Riise, sub diversele sale mărci comerciale, inclusiv Old St. Croix Brand, Riise’s Guava Rum și A.H. Riise Rum, se regăsește acum sub umbrela A.H. Riise Spirits în Danemarca. Un rum vechi din St. Croix din anul 1955 purtând semnătura lui A.H. Riise este o mărturie a istoriei și tradiției acestei distilerii.

A.H. Riise Signature este mai mult decât o băutură - este o experiență, o capodoperă a gustului și rafinamentului.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Romul A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced este un sortiment apreciat și plăcut al distileriei A.H. Riise. Procesul de obținere a acestui rom implică etape atent controlate pentru a obține o băutură de calitate superioară.

În primă etapă, se realizează selecția și amestecul ingredientelor, adică a romurilor de bază distilate și îmbătrânite în butoaie de lemn de înaltă calitate. Aceste romuri sunt apoi amestecate cu grijă pentru a se obține profilul gustativ și aromele specifice ale sortimentului.

Următorul pas constă în îmbogățirea romului cu condimente și arome. Se adaugă ingrediente precum scorțișoară, cuișoare, ghimbir și alte mirodenii, care completează gustul romului. Această combinație de condimente oferă sortimentului Black Barrel Navy Spiced caracterul său distinctiv.

După amestecare, romul este supus unei maturări suplimentare în butoaie de lemn. Acest proces adaugă profunzime aromei și gustului, permitând ingredientelor să se integreze într-un mod armonios.

După maturare, romul este filtrat pentru a înlătura impuritățile și a obține claritatea și culoarea dorită. Ulterior, este îmbuteliat în sticle elegante și sigilate, pregătit pentru distribuție și consum.

Rezultatul final este romul A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced, apreciat pentru gustul său echilibrat, în care aromele condimentate se îmbină armonios cu dulceața și caracterul romului. Procesele atent controlate, de la selecția ingredientelor, amestecare și maturare suplimentară, până la filtrare și îmbuteliere, contribuie la crearea unei băuturi deosebite, ce oferă o experiență plăcută și complexă la degustare.

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria A.H. Riise este într-adevăr o distilerie cu o istorie bogată și prestigiu. Ea poartă numele fondatorului său, Albert Heinrich Riise, un farmacist danez care a trăit între anii 1810 și 1882. A.H. Riise a fost un pionier în domeniul medicinei tropicale și a devenit cunoscut pentru contribuțiile sale în tratarea bolilor tropicale, în special a malariei, pe insula St. Thomas din Insulele Virgine Americane.

În timp ce lucra pe insula St. Thomas, A.H. Riise a dezvoltat și o pasiune pentru distilarea romului. El a combinat cunoștințele sale medicale cu expertiza sa în farmacie pentru a crea diferite tipuri de rom care ar putea fi utilizate atât în scopuri medicinale, cât și pentru consumul de zi cu zi. Romul lui Riise a câștigat rapid popularitate și reputație pe insulă și în afara ei.

Distileria A.H. Riise a fost înființată oficial în 1838 și a devenit renumită pentru producerea unor romuri de înaltă calitate, cu arome distincte și bogate. Utilizând ingrediente precum melasa, trestie de zahăr și apă pură, distileria a creat rețete unice și a implementat procese de distilare atent controlate pentru a obține produse de calitate superioară.

Romurile A.H. Riise sunt cunoscute și pentru îmbutelierea elegantă și prezentarea sofisticată. Etichetele și ambalajele lor păstrează adesea un stil clasic, cu elemente care amintesc de istoria și tradiția din Insulele Virgine Americane.

Astăzi, A.H. Riise este considerată o marcă de lux în lumea romului și produsele lor sunt apreciate în întreaga lume pentru calitatea lor excepțională. De la romurile de bază până la edițiile limitate și romurile îmbătrânite în butoaie de lemn prețios, distileria A.H. Riise continuă să ofere experiențe deosebite pentru iubitorii de rom din întreaga lume.

Review-uri A.H.Riise Signature Cutie Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun