Angostura, cunoscuta in intreaga lume pentru istoria bogata in crearea celor mai bune bitteruri, si-a extins colectia cu un noi sortimente deosebite care includ si bitter-ul de cacao. Acest sortiment este realizat din cea mai buna cacao Trinitario recoltata local, din Trinidad si Tabago, fiind una dintre putinele tari recunoscute ca producator 100% de cacao fina si aromata. Acest lucru asociat cu 200 de ani de experienta in crearea de bitter au dus la aceasta noua aroma blanda de cacao.
Notele principale de cacao amara sunt imbinate cu accente florale, nuci si o infuzie indrazneata de plante aromatice. Fiind foarte versatil, acest bitter te provoaca sa fii creativ si sa experimentezi. Se potriveste cu o gama larga de bauturi spirtoase, in clasicul Espresso Martini, aduce o aroma complexa a gustului in deserturi si mancaruri sarate fine.
CARACTERISTICIÎn anul 1904, la Târgul Mondial din St. Louis, Missouri, a fost acordată prima medalie de aur whiskey-ului Jack Daniel's Old No 7. Aceas..
ISTORIA BRANDULUIDistillati Group este o companie renumită, cu o experiență de peste două decenii, specializată în producția și distribuția unui porto..
ISTORIA BRANDULUIDistillati Group este o companie renumită, cu o experiență de peste două decenii, specializată în producția și distribuția unui porto..
Amaro di Angostura cu greu poate fi comparat cu alți reprezentanți ai categoriei. Spre deosebire de bitter-ul tipic din plante, notele amare ale Amaro..
Povestea Angostura se naste in anul 1824 cand Dr. Siegert si-a perfectionat reteta pentru bitter in orasul Angostura din Venezuela. In anul 1875 compa..
Angostura este unul dintre principalii producatori de rom din Caraibe si are o colectie superba de romuri fiind si liderul pietei mondiale pentru bitt..