ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Aramic Muscat Ottonel - Vin Alb Demisec - Romania - 0.75L

Aramic Muscat Ottonel - Vin Alb Demisec - Romania - 0.75L - 1
Aramic Muscat Ottonel - Vin Alb Demisec - Romania - 0.75L
35,99 lei
Fără TVA: 30,24 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 22184

CARACTERISTICI Aramic Muscat Ottonel - Vin Alb Demisec - Romania - 0.75L

Soi strugureMuscat Ottonel
Alcool13.5%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Banatului
StilDemisec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Aramic Muscat Ottonel - Vin Alb Demisec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Aramic Muscat Ottonel - Vin Alb Demisec din Romania are o serie de caracteristici distinctive care îl fac să fie o alegere remarcabilă:

  • Aromă surprinzătoare: Aroma vinului este dominată de notele de trandafiri și miere de tei, oferindu-i o tentă florală și dulceagă. Această caracteristică specifică este ceea ce face acest vin atât de captivant și memorabil.
  • Textură fină: Vinul se evidențiază printr-o textură fină și catifelată în palat, ceea ce îi conferă o senzație plăcută și echilibrată în timpul degustării.
  • Gust demisec și crocant: Gustul demisec al vinului Muscat Ottonel este îmbogățit de o notă crocantă, dându-i o combinație armonioasă de arome ce satisfac gusturile rafinate.
  • Final lung și aromat: După fiecare înghițitură, veți simți o persistentă notă aromatică care se prelungește plăcut, oferindu-vă o experiență de degustare de neuitat.
  • Asociere perfectă: Vinul se potrivește de minune cu un desert ca cheesecake, complimentându-se reciproc și aducându-vă o explozie de arome delicioase.
  • Origine și producție: Acest vin alb demisec este produs din strugurii din soiul Muscat Ottonel, cultivați cu grijă în frumoasele podgorii din Silagiu, România. Anul recoltei pentru acest exemplar este 2022.
  • Tradiție și popularitate: Soiul de struguri Muscat Ottonel este cultivat pe o suprafață considerabilă în România, cu mai mult de 8000 de hectare dedicate acestui soi. De-a lungul anilor, vinurile realizate din acest soi au câștigat aprecierea pasionaților de vinuri, datorită aromei sale distincte și complexe.

Muscat Ottonel este cu siguranță un vin special, cu arome și note unice, care vă va încânta simțurile și vă va oferi o experiență de degustare de neuitat. Vă invit să vă bucurați de acest vin deosebit și să vă lăsați purtați într-o călătorie plină de savoare și bucurie.

ISTORIA BRANDULUI

Crama Aramic reprezintă un exemplu frumos de pasiune și tradiție în lumea viticulturii și vinificației. Înființată în anul 2010 de către Adam și Cosmin Crăciunescu, tată și fiu, crama își are rădăcinile într-o zonă cu o îndelungată istorie viticolă, Silagiu din județul Timiș.

Inițial, proiectul a avut ca scop restabilirea și reînființarea plantațiilor de viță nobilă în această regiune, unde tradiția viticulturii a fost uitată pentru mai bine de 3 decenii. Cu dedicare și muncă asiduă, cei doi antreprenori au reușit să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea viței de vie și producerea de vinuri de calitate.

Anul 2015 a marcat debutul producției de vin pentru Crama Aramic, odată cu finalizarea unei investiții semnificative într-o linie modernă de îmbuteliere cu o capacitate impresionantă. Această etapă a adus o consolidare a capacității de producție și o punere în valoare a potențialului cramei de a produce vinuri de înaltă calitate.

În anul 2020, Crama Aramic a dat viață mai multor proiecte, inclusiv un spațiu modern destinat degustărilor de vin și evenimentelor, completând astfel ansamblul administrativ al cramei. Această extindere a oferit oportunitatea oaspeților de a experimenta frumusețea vinurilor produse de crama într-un cadru prietenos și primitor.

În 2022, crama își dorește să-și deschidă porțile și să primească cu brațele deschise toți prietenii, adică oamenii care doresc să trăiască o experiență autentică în Crama Aramic. Cu atenție și iubire pentru oaspeți, crama vrea să împărtășească cu aceștia aroma seducătoare a vinurilor sale, aducând bucurie și împlinire în viețile oamenilor.

Localizată în așezarea românească Silagiu, cu o istorie viticolă înregistrată încă din 1406, Crama Aramic se află într-o zonă binecuvântată pentru viticultură, cu un teritoriu propice dezvoltării strugurilor de calitate. Clima favorabilă și altitudinea corespunzătoare dau strugurilor din această regiune un gust special, ce conferă vinurilor Cramei Aramic o caracteristică unică, care le diferențiază de alte regiuni viticole.

Astfel, Crama Aramic devine un adevărat Phoenix care renaște tradiția viticulturii în Silagiu și scrie o nouă filă de istorie, oferind consumatorilor vinuri deosebite, încărcate cu pasiune și autenticitate. Prin munca și dăruirea celor din spatele acestei crame, tradiția vinului se reinventează și aduce bucurie și împlinire atât localnicilor, cât și oaspeților din toate colțurile lumii.

Review-uri Aramic Muscat Ottonel - Vin Alb Demisec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun