ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Aramic Rosu de Silagi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Aramic Rosu de Silagi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1
Aramic Rosu de Silagi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L
46,34 lei
Fără TVA: 38,94 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 24908

CARACTERISTICI Aramic Rosu de Silagi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureCabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra
Alcool14.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Banatului
StilSec
Tara de origineRomania
TipCupaj

Descrierea produsului Aramic Rosu de Silagi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Bun venit în lumea vinurilor Aramic, unde pasiunea pentru băuturile alcoolice de calitate se regăsește în fiecare strop de Rosu de Silagi - Vinul Roșu Sec din Romania!

  • Aroma: Aroma explozivă a acestui vin roșu este o adevărată încântare pentru simțurile tale, învăluindu-te într-un buchet bogat de fructe negre de pădure. Vei putea detecta note distincte de cireșe amare și mure, adăugând o tentă inconfundabilă băuturii. Atunci când savurezi acest vin, vei simți o catifelare subtilă, dar complexă, care îți încântă papilele gustative. Gustul este dominat de dulceața de afine și vișine negre, oferindu-ți o experiență gustativă de neuitat.
  • Gust: Experiența gustativă nu se oprește aici! Postgustul te surprinde cu accente ușor condimentate, dezvăluindu-ți subtile note de piper alb și cuișoare, completând armonios profilul vinului.
  • Asocieri culinare: Aramic Rosu de Silagi este perfect pentru a fi asociat cu preparate din carne de vită, berbecuț, porc, rață sau brânzeturi maturate. Aceasta înseamnă că vei putea să te bucuri de acest vin în combinație cu mâncăruri diverse, alegând preparate care să amplifice savoarea și calitatea băuturii.
  • Soiuri de struguri: În ceea ce privește producția acestui vin de excepție, el provine din strugurii cultivați în Silagiu, având la bază trei soiuri importante: Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră. Această combinație de soiuri aduce în paharul tău esența vinurilor din zona Banatului, regiunea care își pune amprenta asupra caracterului acestui vin de calitate.
  • Recomandare de servire: Un alt aspect important este servirea acestui vin roșu minunat. Pentru a-i scoate în evidență toate aromele și a te bucura de experiența deplină, te sfătuiesc să îl servești la o temperatură optimă de 16-18 grade Celsius. În acest fel, vei putea savura fiecare nuanță și detaliu al acestui vin remarcabil.

Cu toate aceste caracteristici distinctive, Rosu de Silagi devine un vin care îți oferă o experiență autentică și de neuitat. Fie că îl servești alături de un delicios preparat culinar sau că îl savurezi într-o atmosferă relaxantă, acest vin va rămâne cu siguranță în amintirile tale ca o alegere inspirată și plăcută. Bucură-te de frumusețea vinului Aramic și lasă-te purtat de emoția fiecărui strop de Rosu de Silagi!

ISTORIA BRANDULUI

Crama Aramic reprezintă un exemplu frumos de pasiune și tradiție în lumea viticulturii și vinificației. Înființată în anul 2010 de către Adam și Cosmin Crăciunescu, tată și fiu, crama își are rădăcinile într-o zonă cu o îndelungată istorie viticolă, Silagiu din județul Timiș.

Inițial, proiectul a avut ca scop restabilirea și reînființarea plantațiilor de viță nobilă în această regiune, unde tradiția viticulturii a fost uitată pentru mai bine de 3 decenii. Cu dedicare și muncă asiduă, cei doi antreprenori au reușit să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea viței de vie și producerea de vinuri de calitate.

Anul 2015 a marcat debutul producției de vin pentru Crama Aramic, odată cu finalizarea unei investiții semnificative într-o linie modernă de îmbuteliere cu o capacitate impresionantă. Această etapă a adus o consolidare a capacității de producție și o punere în valoare a potențialului cramei de a produce vinuri de înaltă calitate.

În anul 2020, Crama Aramic a dat viață mai multor proiecte, inclusiv un spațiu modern destinat degustărilor de vin și evenimentelor, completând astfel ansamblul administrativ al cramei. Această extindere a oferit oportunitatea oaspeților de a experimenta frumusețea vinurilor produse de crama într-un cadru prietenos și primitor.

În 2022, crama își dorește să-și deschidă porțile și să primească cu brațele deschise toți prietenii, adică oamenii care doresc să trăiască o experiență autentică în Crama Aramic. Cu atenție și iubire pentru oaspeți, crama vrea să împărtășească cu aceștia aroma seducătoare a vinurilor sale, aducând bucurie și împlinire în viețile oamenilor.

Localizată în așezarea românească Silagiu, cu o istorie viticolă înregistrată încă din 1406, Crama Aramic se află într-o zonă binecuvântată pentru viticultură, cu un teritoriu propice dezvoltării strugurilor de calitate. Clima favorabilă și altitudinea corespunzătoare dau strugurilor din această regiune un gust special, ce conferă vinurilor Cramei Aramic o caracteristică unică, care le diferențiază de alte regiuni viticole.

Astfel, Crama Aramic devine un adevărat Phoenix care renaște tradiția viticulturii în Silagiu și scrie o nouă filă de istorie, oferind consumatorilor vinuri deosebite, încărcate cu pasiune și autenticitate. Prin munca și dăruirea celor din spatele acestei crame, tradiția vinului se reinventează și aduce bucurie și împlinire atât localnicilor, cât și oaspeților din toate colțurile lumii.

Review-uri Aramic Rosu de Silagi - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun