ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beluga Gold Line - Caseta Piele - Vodka 1L

Beluga Gold Line - Caseta Piele - Vodka 1L - 1
Beluga Gold Line - Caseta Piele - Vodka 1L
514,79 lei
Fără TVA: 432,60 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 28229

CARACTERISTICI Beluga Gold Line - Caseta Piele - Vodka 1L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj1L
Tara de origineRusia
Continut1 Sticlă + 1 Accesoriu pentru desigilarea sticlei (ciocănel cu perie)

Descrierea produsului Beluga Gold Line - Caseta Piele - Vodka 1L

CARACTERISTICI

Beluga Gold Line Vodka este o băutură alcoolică de lux, apreciată pentru calitatea și caracteristicile sale distinctive. Iată câteva dintre aspectele care fac ca această vodcă să fie specială:

 • Producție: Beluga Gold Line Vodka este produsă în Rusia de către JSC Synergy, o distilerie cu o lungă tradiție în producerea băuturilor fine. Procesul de producție este meticulos și se bazează pe o combinație de metode tradiționale și tehnologie modernă.
 • Ingrediente: Pentru a obține un gust pur și rafinat, Beluga Gold Line Vodka este realizată din materii prime atent selecționate. Se folosește apă de izvor pură și filtrată, precum și cereale de înaltă calitate, cum ar fi grâu și secară.
 • Filtrare: O caracteristică unică a acestei vodci este filtrarea sa. După distilare, Beluga Gold Line Vodka trece printr-un proces de filtrare special, care implică utilizarea cărbunelui activ și a filtrelor din nisip și mătase. Această etapă adaugă o notă de finete și netezime băuturii.
 • Maturare: După filtrare, Beluga Gold Line Vodka este supusă unui proces de maturare, care contribuie la dezvoltarea și îmbogățirea aromei sale. Este lăsată să se odihnească timp de aproximativ 90 de zile înainte de îmbuteliere.
 • Prezentare: Un alt aspect distinctiv al acestei vodci este prezentarea sa elegantă. Fiecare sticlă este îmbuteliată manual și numerotată individual. De asemenea, fiecare sticlă conține o panglică din piele naturală și un medalion din metal prețios, care reprezintă simbolurile tradiționale ale Rusiei.
 • Gust și aromă: Beluga Gold Line Vodka se remarcă printr-un gust complex și rafinat, cu note subtile de vanilie, miere și cereale. Are o textură catifelată și un finisaj lung și cald. Este considerată o băutură premium, potrivită pentru a fi savurată simplă sau într-un cocktail sofisticat.
 • Gift Pack: Beluga Gold Line Vodka Leather este un pachet special creat pentru a completa experiența de degustare a vodcii Beluga Gold Line. Ciocanul și peria incluse în pachet sunt accesorii destinate deschiderii corecte a vodcii:
  • Ciocanul este folosit pentru a sparge ceara care sigilează capacul de pe sticla vodcii Beluga Gold Line. Această sigilare cu ceară este un element de design și de siguranță care indică autenticitatea și calitatea superioară a produsului. Prin utilizarea ciocanului, se poate rupe cu ușurință sigiliul de ceară fără a dăuna sticlei.
  • Peria din pachet este concepută pentru a îndepărta cu delicatețe bucățile mici de ceară rămase pe gâtul sticlei după deschidere. Astfel, se asigură că nu există reziduuri care ar putea interferea cu versarea și degustarea vodcii într-un mod neplăcut.
  • Pachetul Beluga Gold Line Vodka Leather, împreună cu ciocanul și peria incluse, adaugă o notă de ceremonie și rafinament procesului de deschidere și savurare a acestei vodci premium.

Este important să menționez că fiecare persoană poate percepe aromele și gusturile în mod individual. Recomand să încercați Beluga Gold Line Vodka pentru a vă forma o părere proprie și a descoperi în ce fel vă place să-o savurați cel mai mult.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Beluga este o vodcă premium produsă în Rusia de către distileria Beluga. Această băutură este recunoscută pentru calitatea sa superioară și pentru procesul de producție meticulos. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al vodka Beluga:

 1. Selecția ingredientelor: Beluga este produsă utilizând ingrediente de cea mai înaltă calitate. Selecția grâului, apei și a drojdiilor este deosebit de importantă pentru obținerea unui produs final excepțional.
 2. Fermentația: Grâul selectat este procesat și apoi utilizat pentru a produce un amestec de fermenți și drojdii. Acest amestec este apoi fermentat, permițând conversia zaharurilor în alcool sub acțiunea drojdiilor.
 3. Distilarea: Procesul de distilare este crucial pentru obținerea calității superioare a vodcii Beluga. Amestecul fermentat este distilat de mai multe ori, într-un sistem de distilare continuă, pentru a obține un alcool pur și rafinat.
 4. Filtrarea: După distilare, vodca este supusă unui proces de filtrare riguros.
 5. Maturarea: După filtrare, Beluga este lăsată să se odihnească și să se maturizeze. Acest proces permite amestecului să-și dezvolte aromele și caracteristicile unice.
 6. Adăugarea de ingrediente speciale: Un aspect distinctiv al vodcai Beluga este adăugarea de ingrediente speciale după maturare. Acestea pot include extracte de lemn și adaosuri de miere, care adaugă complexitate și profunzime gustului.
 7. Îmbutelierea: După finalizarea procesului de producție, Beluga este îmbuteliată în sticle elegante și de înaltă calitate, pregătite pentru a fi livrate și savurate de către consumatori.

  Este important de menționat că procesul de producție al Beluga implică atenție la detalii și respectarea unor standarde ridicate, pentru a asigura calitatea și consistența produsului final.

  ISTORIA BRANDULUI

  Distileria Beluga este una dintre cele mai cunoscute și apreciate distilerii de vodcă din Rusia. Acesta este un scurt rezumat al istoriei distileriei Beluga:

  Distileria Beluga a fost fondată în anul 1900 în orașul Kemerovo, situat în regiunea Siberia din Rusia. Inițial, distileria producea vodcă pentru consumul local, având un focus pe calitate și tradiție.

  De-a lungul anilor, distileria Beluga și-a câștigat o reputație pentru metodele sale de producție artizanale și selecția riguroasă a ingredientelor. Aceasta utilizează apa cristalină din izvoarele artesiene din regiune, precum și grâu de înaltă calitate provenit din câmpurile rusești. Această atenție la detalii și pasiunea pentru calitate au contribuit la crearea unui produs deosebit.

  Una dintre cele mai cunoscute și apreciate vodci produse de distileria Beluga este Beluga Noble Russian Vodka. Această vodcă superioară este distilată de mai multe ori și maturată în mod special, ceea ce îi conferă un gust fin și echilibrat. Beluga Noble Russian Vodka este renumită pentru aroma sa subtilă și netedă, precum și pentru prezentarea sa elegantă într-o sticlă de sticlă albă distinctivă.

  Distileria Beluga a câștigat recunoaștere internațională pentru produsele sale de calitate superioară. A fost distinsă cu numeroase premii și medalii la competițiile și expozițiile din industria băuturilor alcoolice.

  Astăzi, Beluga este considerată o marcă de prestigiu în lumea vodcii și este apreciată de cunoscătorii și iubitorii de vodcă din întreaga lume. Distileria continuă să aducă inovație și perfecțiune în producția sa, menținând tradiția și pasiunea pentru calitate care a definit-o de-a lungul istoriei sale.

  Review-uri Beluga Gold Line - Caseta Piele - Vodka 1L

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun