ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Belvedere Citrus Vodka 0.7L

Belvedere Citrus Vodka 0.7L - 1
Belvedere Citrus Vodka 0.7L
210,24 lei
Fără TVA: 176,67 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 4653

CARACTERISTICI Belvedere Citrus Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia
AromeLamaie
Categorii asociate: VODKA, VODKA INFUZATA, , Total Sale

Descrierea produsului Belvedere Citrus Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

  Belvedere Citrus Vodka reprezintă o călătorie olfactivă și gustativă unică, începând cu procesul său de producție inovator. Prin introducerea directă a fructelor proaspete în vodcă, producătorii Belvedere asigură o explozie autentică de arome, capturând atât esența miezului, cât și a cojii fructului, precum și subtilele nuanțe din florile acestuia.

  • Infuzie de citrice: Belvedere Citrus Vodka se distinge prin îmbogățirea gustului său cu note vibrante și revigorante de lămâie și lime. Procesul unic de macerare include folosirea lămâilor italiene și argentiniene, alături de un soi special de lime originar din Mexic. Această combinație adaugă un strat complex și bogat de arome citrice, transformând simpla vodcă într-o experiență gustativă remarcabilă.
  • Aromă și gust: Belvedere Citrus Vodka se deschide cu un miros proaspăt și aromatic de citrice, anticipând o experiență gustativă vibrantă. Gustul echilibrat, cu note distincte de lămâie și lime, adaugă o dimensiune nouă fiecărei înghițituri. Această vodcă poate fi savurată în orice moment al anului, fie pură cu gheață pentru a evidenția aromele sale complexe, fie ca bază pentru cocktailuri creativ.
  • Calitatea selectă a ingredientelor: Vodka Belvedere este un echilibru perfect între tradiție și inovație. Exclusiv realizată din secară poloneză atent selecționată, este supusă unui proces de distilare de patru ori. Această metodă asigură puritatea și calitatea excepțională a băuturii. Este important de menționat că Belvedere Citrus nu conține arome artificiale sau zahăr adăugat, punând în prim-plan autenticitatea ingredientelor.

  Belvedere Citrus Vodka nu este doar o băutură alcoolică, ci o creație complexă ce îmbină calitatea ingredientelor naturale cu arta distilării. Fiecare înghițitură este o călătorie în lumea citricelor, aducând o notă de prospețime și rafinament. Indiferent dacă o savurezi în momente intime sau în societate, această vodcă îți oferă o experiență autentică, transformând fiecare ocazie într-un eveniment memorabil.

  ETAPE DE PRODUCȚIE
  1. Procesul Belvedere începe cu selecția atentă a grâului de aur, provenind din regiunile fertile ale Poloniei. Această alegere meticuloasă asigură calitatea superioară și gustul fin al vodcii Belvedere.
  2. Grâul selectat este măcinat cu grijă pentru a obține un amestec fin de făină de grâu. Acest proces este esențial pentru extragerea maximă a aromei naturale și a caracteristicilor distinctive ale grâului.
  3. Miezul de grâu este transformat în pastă, apoi supus procesului de fermentație. Drojdiile speciale sunt adăugate pentru a converti zaharurile în alcool, creând un lichid denumit "miez de grâu distilat".
  4. Belvedere utilizează o tehnică de distilare continuă, o metodă clasică poloneză. Această abordare încetinește procesul și permite separarea atentă a alcoolului de impurități, rezultând un distilat extrem de pur.
  5. Pentru a aduce vodca la nivelul său excepțional de claritate, Belvedere folosește un sistem de filtrare cu cărbune activ. Această etapă elimină impuritățile și conferă vodcii o netezime remarcabilă.
  6. Distilatul este apoi amestecat cu apa provenind din propriile izvoare ale Belvedere, într-un proces atent de ajustare a concentrației alcoolice. Această etapă permite echilibrarea perfectă a gustului și texturii vodcii.
  7. Calitatea vodcii Belvedere este verificată prin teste riguroase de degustare și analize chimice. Numai loturile care îndeplinesc standardele înalte ale mărcii sunt aprobate pentru îmbuteliere.
  8. Vodka Belvedere, acum perfectă în puritatea sa, este îmbuteliată în sticle de un design distinctiv. Fiecare sticlă este atent etichetată și ambalată, pregătită să ajungă în mâinile cunoscătorilor și iubitorilor de vodcă de calitate.

  Procesul de producție al vodcii Belvedere reflectă angajamentul față de calitate, precizie și puritate, aducând pe piață o băutură deosebită, cu caracteristicile distincte ale grâului polonez și atenția la detalii specifică tradiției poloneze în producția de vodcă.

  ISTORIA BRANDULUI

  Belvedere este un brand premium de vodka care își are originile în Polonia și are o istorie interesantă în lumea băuturilor alcoolice.

  Fiind lansată în anul 1996 și a fost una dintre primele vodka de lux care a fost produsă în întregime în Polonia. Numele "Belvedere" a fost inspirat de Palatul Belweder din Varșovia, un simbol al eleganței și rafinamentului. Această alegere a numelui evidențiază ambiția brandului de a se asocia cu o imagine de elită și calitate superioară.

  Producția Belvedere Vodka se bazează pe tradiția poloneză a producerii de vodcă și utilizează ingrediente de înaltă calitate, inclusiv secară poloneză "Dankowskie Zlote" și apa din propriul puț artezian. Procesul de producție implică distilarea repetată, filtrarea și amestecarea cu apă adusă din propria fântână artizanală.

  Belvedere a devenit rapid un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice fine. Calitatea sa a fost recunoscută prin numeroase premii și aprecieri din partea experților din industrie.

  Un aspect care a adus notorietate pentru brndul Belvedere este angajamentul său față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Brandul a introdus inițiative precum programul "Belvedere Know The Difference" care vizează promovarea consumului moderat și responsabil de alcool.

  Belvedere și-a extins portofoliul de produse pentru a satisface gusturile variate ale consumatorilor. Pe lângă varianta sa clasică, au fost introduse și arome inovatoare, precum căpșuni, lămâie și pere, aducând o notă de prospețime și creativitate. De asemenea, au fost lansate ediții speciale și limitate care au atras colecționarii și pasionații de băuturi rare.

  Prin promovarea tradițiilor poloneze și prin angajamentul față de calitate, vodka Belvedere reprezintă o formă de ambasador pentru industria băuturilor spirtoase a Poloniei. De la începuturile sale, brandul a avut ca scop să ofere nu doar o băutură, ci o experiență autentică și rafinată.

  Astfel, istoria Belvedere Vodka reflectă nu doar evoluția unui brand, ci și o continuă căutare a excelenței în producția de vodcă, marcând prezența Poloniei în lumea băuturilor alcoolice de calitate superioară.

  Review-uri Belvedere Citrus Vodka 0.7L

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun
  Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate