ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Belvedere Lake Bartezek Vodka 0.7L

Belvedere Lake Bartezek Vodka 0.7L - 1
Belvedere Lake Bartezek Vodka 0.7L
252,71 lei
Fără TVA: 212,36 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 29909

CARACTERISTICI Belvedere Lake Bartezek Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia
Categorii asociate: VODKA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Belvedere Lake Bartezek Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Belvedere Lake Bartężek Vodka este o expresie autentică a maestrului polonez în arta distilării a vodkii. Ceea ce o diferențiază de alte băuturi alcoolice este folosirea rarului Diamond Dankowskie Rye, provenit de pe o singură proprietate situată pe malurile lacului Bartężek din Masuria, Polonia. Acest grâu oferă o calitate remarcabilă și reflectă teritoriul unic al acestei proprietăți.

 • Procesul de distilare: Iernile reci și însorite, caracteristice regiunii, au un impact distinct asupra caracterului acestei vodci premium. Clima riguroasă stresând secară și contribuind la dezvoltarea unei caracteristici subtile și rafinate, mai degrabă asemănătoare cu liniștea lacurilor regiunii decât cu climatul aspru.
 • Serie unică de secară: Belvedere Lake Bartężek Vodka face parte din Seria de Secară de la o Singură Proprietate, evidențiind meșteșugul și expertiza distilării de vodkă a casei Belvedere. Atunci când sunt degustate în paralel, cele două vodki oferă profiluri de gust semnificativ diferite, evidențiind variația teritoriului în același Diamond Dankowskie Rye cultivat în fiecare locație unică.
 • Miros: Luminos, parfumat, cu note de grâu proaspăt tăiat, iarbă și o sugestie de migdală.
 • Gust: De corp mediu și delicat, cu note de mentă, fân proaspăt și o sugestie de biscuit.
 • Finish: Curat și crocant, cu note persistente de mentol, iarbă proaspătă și pâine de secară.

Belvedere Lake Bartężek Vodka este mai mult decât o băutură alcoolică; este o călătorie sensorială în inima Poloniei. Eleganța sa proaspătă și rafinată o face potrivită pentru momente de bucurie și celebrare. Poate fi savurată simplă, pentru a aprecia în mod deplin complexitatea sa, sau poate fi inclusă în cocktailuri sofisticate care pun în valoare subtilitățile teritoriului polonez. Cu această băutură, Belvedere demonstrează încă o dată maestria sa în arta distilării și angajamentul său față de calitatea excepțională.

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Procesul Belvedere începe cu selecția atentă a grâului de aur, provenind din regiunile fertile ale Poloniei. Această alegere meticuloasă asigură calitatea superioară și gustul fin al vodcii Belvedere.
 2. Grâul selectat este măcinat cu grijă pentru a obține un amestec fin de făină de grâu. Acest proces este esențial pentru extragerea maximă a aromei naturale și a caracteristicilor distinctive ale grâului.
 3. Miezul de grâu este transformat în pastă, apoi supus procesului de fermentație. Drojdiile speciale sunt adăugate pentru a converti zaharurile în alcool, creând un lichid denumit "miez de grâu distilat".
 4. Belvedere utilizează o tehnică de distilare continuă, o metodă clasică poloneză. Această abordare încetinește procesul și permite separarea atentă a alcoolului de impurități, rezultând un distilat extrem de pur.
 5. Pentru a aduce vodca la nivelul său excepțional de claritate, Belvedere folosește un sistem de filtrare cu cărbune activ. Această etapă elimină impuritățile și conferă vodcii o netezime remarcabilă.
 6. Distilatul este apoi amestecat cu apa provenind din propriile izvoare ale Belvedere, într-un proces atent de ajustare a concentrației alcoolice. Această etapă permite echilibrarea perfectă a gustului și texturii vodcii.
 7. Calitatea vodcii Belvedere este verificată prin teste riguroase de degustare și analize chimice. Numai loturile care îndeplinesc standardele înalte ale mărcii sunt aprobate pentru îmbuteliere.
 8. Vodka Belvedere, acum perfectă în puritatea sa, este îmbuteliată în sticle de un design distinctiv. Fiecare sticlă este atent etichetată și ambalată, pregătită să ajungă în mâinile cunoscătorilor și iubitorilor de vodcă de calitate.

Procesul de producție al vodcii Belvedere reflectă angajamentul față de calitate, precizie și puritate, aducând pe piață o băutură deosebită, cu caracteristicile distincte ale grâului polonez și atenția la detalii specifică tradiției poloneze în producția de vodcă.

ISTORIA BRANDULUI

Belvedere este un brand premium de vodka care își are originile în Polonia și are o istorie interesantă în lumea băuturilor alcoolice.

Fiind lansată în anul 1996 și a fost una dintre primele vodka de lux care a fost produsă în întregime în Polonia. Numele "Belvedere" a fost inspirat de Palatul Belweder din Varșovia, un simbol al eleganței și rafinamentului. Această alegere a numelui evidențiază ambiția brandului de a se asocia cu o imagine de elită și calitate superioară.

Producția Belvedere Vodka se bazează pe tradiția poloneză a producerii de vodcă și utilizează ingrediente de înaltă calitate, inclusiv secară poloneză "Dankowskie Zlote" și apa din propriul puț artezian. Procesul de producție implică distilarea repetată, filtrarea și amestecarea cu apă adusă din propria fântână artizanală.

Belvedere a devenit rapid un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice fine. Calitatea sa a fost recunoscută prin numeroase premii și aprecieri din partea experților din industrie.

Un aspect care a adus notorietate pentru brndul Belvedere este angajamentul său față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Brandul a introdus inițiative precum programul "Belvedere Know The Difference" care vizează promovarea consumului moderat și responsabil de alcool.

Belvedere și-a extins portofoliul de produse pentru a satisface gusturile variate ale consumatorilor. Pe lângă varianta sa clasică, au fost introduse și arome inovatoare, precum căpșuni, lămâie și pere, aducând o notă de prospețime și creativitate. De asemenea, au fost lansate ediții speciale și limitate care au atras colecționarii și pasionații de băuturi rare.

Prin promovarea tradițiilor poloneze și prin angajamentul față de calitate, vodka Belvedere reprezintă o formă de ambasador pentru industria băuturilor spirtoase a Poloniei. De la începuturile sale, brandul a avut ca scop să ofere nu doar o băutură, ci o experiență autentică și rafinată.

Astfel, istoria Belvedere Vodka reflectă nu doar evoluția unui brand, ci și o continuă căutare a excelenței în producția de vodcă, marcând prezența Poloniei în lumea băuturilor alcoolice de calitate superioară.

Review-uri Belvedere Lake Bartezek Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: vodka , belvedere , vodka polonia ,