ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Blog | BauturiAlcoolice.ro - spritz RSS Feed

09 dec. Aperol Spritz - cum poți prepara acest cocktail răcoritor la tine acasă. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și cum îl poți servi
Bauturi Alcoolice 2 64886
Indiferent de sezonul în care ne aflăm, avem întotdeauna nevoie de o băutură rece pentru a ne relaxa, fie după o zi lungă la locul de muncă, fie alături de gașca de prieteni. Așadar, una dintre cele mai bune opțiuni ușor de savurat, dar și extrem de delicioase, este Aperolul Spritz, care va fi apreciat de toată lumea. Gustul dulce- amărui te face s..
05 iul. Rețete de vară
Bauturi Alcoolice 2 1154
Este vară; trebuie să te hidratezi! Aceste băuturi proaspete, răcoritoare și fructate sunt cea mai bună metodă. De la smoothie înghețat, la un Paloma de citrice, până la cocktail-uri non alcoolice, te poți baza pe noi. Dacă  adaugi și o umbrelă mică, meniul ar fi complet. Rose-Aperol SpritzIngrediente3/4 măsură suc de fructul pasiunii ținut la rece..
08 iun. Chandon Garden Spritz
Bauturi Alcoolice 0 463
Chandon Garden Spritz Spritz natural creat dintr-un vin spumant excepțional.Ready to share - Chandon Garden Spritz este amestecul unui vin spumant excepțional și un bitter creat după o rețetă unică, realizat cu portocale proaspete Valencia macerate împreună cu coji de portocale uscate, ierburi și condimente atent selectate din cele mai bune zone al..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)